Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pare un copil normal, dar... El este "Băieţelul - rechin"!

Publicat:

Are opt ani si este putin diferit de ceilalti copii de vârsta lui. este supranumit "Baiatul - Rechin" din cauza danturii sale neobisnuite

Citeste AICI continurea articolului!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Copil de 8 ani, gasit mort dupa ce s-a jucat cu pistolul tatalui sau, in Chișinau! Baiatul a gasit arma intr-un seif

21:40, 26.04.2024 - Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit mort in casa, in Chișinau. Incidentul cutremurator a avut loc dupa ce micuțul a gasit și s-a jucat cu pistolul legal deținut de tatal sau. Arma era pastrata intr-un seif.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Un copil de 13 ani a murit pe ternul de sport. Baiatul ar fi consumat bauturi energizante

15:00, 22.02.2024 - Un copil in varsta de 13 ani din localitatea Maieru, Bistrița Nasaud, a decedat in urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comuna, in cauza fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Citește și: Doctorita Roncea de la Spitalul Militar Pitesti a facut istorie in pandemie:…

Tragedie! Un copil de 13 ani a murit dupa un antrenament de fotbal. Bause mai multe energizante

13:31, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani dintr-o localitate din județul Bistrița-Nasaud a murit dupa un antrenament de fotbal. Primarul comunei susține ca baiatul ar fi consumat mai multe doze cu bauturi energizante. Totul s-a petrecut miercuri seara, pe terenul de fotbal din localitatea Maieru. Edilul comunei ne-a spus…

VIDEO. Vizita cu peripeții la mall: Un copil s-a furișat intr-un aparat cu jucarii și a ramas blocat acolo

22:40, 02.02.2024 - Vizita cu peripeții la mall pentru un cuplu din Australia. Baiețelul lor de trei ani a ramas blocat intr-o mașinarie cu jucarii, dupa ce a intrat acolo prin trapa pe unde acestea erau distribuite.


Ce parere ai despre aceasta stire?