Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu Ayan a fost găsit! Băiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

Publicat:

Informații de ultim moment din Botoșani! a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil pe bicicleta, spulberat de o mașina la Ialoveni: Baiatul de 13 ani, transportat la spital

19:55, 22.04.2024 - Un accident rutier a avut loc aseara, pe data de 21 aprilie, in apropierea localitații Țipala. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc intre un automobil Opel și o bicicleta condusa de un minor de 13 ani. In urma accidentului, copilul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Tanar din Botoșani, batut crunt in gara din Bacau. A fost transportat la spital

17:30, 17.03.2024 - Tanar din Botoșani, batut crunt in gara din Bacau. A fost transportat la spital Un barbat in varsta de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat in urma unei discuții tensionate cu un alt barbat, vineri seara, in jurul orei 19.45, in gara din Bacau. Echipajul de jandarmi din Bacau a intervenit imediat…


Ce parere ai despre aceasta stire?