Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a murit după prăbuşirea unui avion ultrauşor în nordul Italiei

Publicat:

Potrivit postului , avionul ultrausor s-a prabusit duminica dupa-amiaza la periferia orasului italian Alessandria, in regiunea Piemonte (nordul Italiei).

In avion se aflau romanca Roxana P., in varsta de 33 de ani, si logodnicul ei albanez Gravit B, in varsta de 34 de ani.
Menajera romanca a murit pe loc in impactul avionului cu solul, in timp ce pilotul aparatului ultrausor este in stare grava.

Autoritatile italiene au declansat o ancheta pentru a stabili cauzele accidentului.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cei trei tineri „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți. Cel puțin o tanar de 23 de ani este romanca

11:20, 01.06.2024 - Trei tineri romani au disparut intr-un rau, ieri, intr-o regiune din nordul Italiei, și inca nu au fost gasiți. Autoritațile cred ca voiau sa faca... The post Cei trei tineri „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți. Cel puțin o tanar de 23 de ani este romanca appeared first on Special…

Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți

09:30, 01.06.2024 - Trei tineri romani au disparut intr-un rau, ieri, intr-o regiune din nordul Italiei, și inca nu au fost gasiți. Autoritațile cred ca voiau sa faca... The post Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Un tren a fost rasturnat de tornada in nordul Italiei

18:35, 17.05.2024 - O tornada produsa in Italia, joi seara, a rasturnat un tren de marfa in apropiere de Mantova, pe fondul vremii extreme care a facut ravagii in nordul tarii, au anuntat vineri surse citate de ANSA.

O romanca in varsta de 34 de ani a murit de rujeola

17:40, 23.04.2024 - Institutul National de Sanatate Publica (INSP) a informat marti ca, in perioada 1 ianuarie 2023 - 21 aprilie 2024, s-au confirmat 13.113 cazuri de rujeola, conform Agerpres.In ultima saptamana, s-au inregistrat 767 de cazuri noi si un deces.

O romanca a murit dupa ce a facut un banal RMN. Patru medici sunt cercetați

14:15, 19.04.2024 -   O femeie de 54 de ani de naționalitate romana a murit dupa ce a efectuat o rezonanța magnetica (RMN) cu substanța de contrast la o clinica privata din Cosenza, scrie La C News 24. Parchetul din Castrovillari, regiunea Calabria, a deschis o ancheta, iar autoritațile judiciare incearca sa clarifice…

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Un roman a murit in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia

08:50, 10.04.2024 - Explozia de la hidrocentrala din Italia s-a soldat cu moartea a trei persoane. Printre persoanele decedate se afla și un roman in varsta de 45 de ani. La momentul producerii exploziei, alaturi de acesta erau și doi italieni, de 73 și 36 de ani, care au murit pe loc dar și alți 12 muncitori. Incidentul…

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?