Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

Publicat:
Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 20 de morți la Kiev, dupa un atac cu rachete al rușilor. Cel mai mare spital de copii a fost bombardat VIDEO

12:56, 08.07.2024 - Cel puțin 20 de oameni au fost uciși și alți 50 raniți intr-un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei in dimineața zilei de 8 iulie. Bombardamentele rușilor au lovit și un spital de pediatrie din Kiev.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Cel puțin zece persoane au murit in India in urma prabușirii unei cariere de piatra din cauza ploilor torențiale

12:55, 28.05.2024 - Cariera de piatra din statul Mizoram din nord-estul Indiei s-a prabușit, luni, din cauza ploilor torentiale provocate de ciclonul Remal, relateaza Reuters, citata de Agerpres.Potrivit autoritaților locale, cel puțin zece persoane au murit in urma incidentului, iar conditiile meteo dificile ingreuneaza…

Armata lui Putin a distrus complet primul oraș in regiunea Harkov: Au mai ramas doar 100 de oameni

17:05, 22.05.2024 - Federația Rusa continua ofensiva in direcția Harkov și a șters de pe fața pamantului un nou oraș din estul Ucrainei, Voceansk. Orașelul aflat doar la cinci kilometri de granița ruso-ucraineana este esențial in logica liniilor de aparare ucrainene, transmit BBC și glavcom.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Imagini apocaliptice. Cel puțin 19 oameni au murit striviți de o autostrada, in China. Sute de salvatori au intervenit / FOTO

10:45, 01.05.2024 - Imagini apocaliptice in provincia sudica Guangdong din China. Cel puțin 19 oameni s-au stins din viața, dupa ce au fost striviți pe o autostrada. Sute de salvatori au intervenit la fața locului.

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?