Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motociclete în dotarea polițiștilor locali din Timișoara

Publicat:

Incepand de astazi, polițiștii locali din Timișoara se pot deplasa acolo unde sunt solicitați și cu motociclete. „Pentru a reduce timpii de intervenție la sesizarile cetațenilor și pentru a ajunge mai repede acolo unde comunitatea are nevoie de ei, incepand din acest an polițiștii locali din cadrul acționeaza pe trei motociclete noi performante. […] in dotarea polițiștilor locali din Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razie a polițiștilor locali din Timișoara in zona pieței Iosefin și in mijloacele de transport public

12:45, 19.04.2024 - Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au desfașurat, in cursul zilei de joi, atat dimineața, cat și dupa-amiaza, doua acțiuni de amploare, una in zona pieței Iosefin, alta in mijloacele de transport in comun. „Prima dintre acțiuni a fost desfașurata de catre polițiștii…

Un barbat amețit și incoerent le-a atras atenția polițiștilor locali in centrul Timișoarei

15:00, 16.04.2024 - Polițiștii locali care patrulau prin zona centrala a Timișoarei au observat ca un barbat se clatina și vorbește fara noima. Agenții l-au percheziționat și i-au gasit „iarba” in buzunare.

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali – peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari

14:26, 11.04.2024 - Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali - peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari. Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor acționeaza zilnic pentru creșterea gradului de siguranța in incinta și in perimetrul piețelor agro-alimentare atat pentru consumatori...

Barbat cunoscut ca se masturbeaza in public, depistat de polițiștii locali in zona Parcului Copiilor din Timișoara

14:45, 06.03.2024 - Un barbat cunoscut pentru savarșirea in public de acte și fapte obscene, care obișnuiește sa se masturbeze in public, a fost depistat in zona Parcului Copiilor din Timișoara. Barbatul a fost indrumat catre domiciliu și nu a fost amendat, pentru ca nu a fost prins in fapt.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

A fost nevoie de interventia politistilor locali FOTO: Un taur scapat de la abator a intrat in curtea unei firme

15:10, 21.02.2024 - Situatie bizara intr-un abator din Baia Mare. Un taur furios a reusit sa scape de taiere și s-a refugiat in curtea unei societați comerciale din vecinatate. Polițiștii locali au fost chemați sa vina in ajutor pentru ca exista riscul ca oameni sa fie raniti. The post A fost nevoie de interventia politistilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?