Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Microsoft - prima aniversare a GDPR, un an de progres în domeniul protecției vieții private

Publicat:

25 mai marcheaza un an de la intrarea in vigoare oficiala a al privind protecția datelor. GDPR este un cadru revoluționar in materie de confidențialitate care le permite locuitorilor din UE sa iși controleze informațiile personale, astfel incat sa ii ajute pe consumatori sa aiba incredere ca pot utiliza in mod liber și in siguranța tehnologii digitale in intreaga lume. „Companiile globale au demonstrat ca il pot adopta și au reușit sa implementeze noi sisteme pentru a garanta ca oamenii ințeleg și iși pot controla datele personale. Regulamentul a inspirat…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele G7 au hotarat: Adio, centrale pe carbune! Pana in 2040 nu trebuie sa mai fie funcționala niciuna

21:15, 29.04.2024 - Ministrii Energiei din tarile bogate din Grupul celor Sapte (G7) au ajuns luni la un acord pentru a-si inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035 cel tarziu, intr-un pas semnificativ catre tranzitia de la combustibilii fosili catre alte forme de energie, transmite Reuters.”Avem un acord…

Ministrii Energiei din G7 au convenit inchiderea centralelor pe carbune din tarile lor pana in 2035

19:55, 29.04.2024 - ”Avem un acord pentru a inceta utilizarea carbunelui in prima jumatate a anului 2030… este un acord istoric”, a declarat ministrul britanic pentru Securitate Energetica si Net Zero, Andrew Bowie, conform unui videoclip postat pe X. Surse diplomatice italiene au declarat ca reuniunea s-a incheiat un…

FMI: Politicile industriale ale SUA, Europei si altor tari nu sunt o solutie magica pentru stimularea economiei globale

06:56, 11.04.2024 - FMI, intr-un capitol al viitorului sau Monitor Fiscal, a spus ca politica industriala ar putea impulsiona inovarea daca este facuta bine, dar istoria este plina de povesti de precautie despre politici gresite, costuri fiscale mari si efecte negative in alte tari. Concentrarea in principal pe subventii…

Ministrii de externe din UE impun sanctiuni persoanelor considerate responsabile de moartea lui Navalnii

07:50, 19.03.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa impuna sanctiuni persoanelor si organizatiilor care poarta responsabilitatea pentru moartea liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a anuntat seful politicii externe a UE, Josep Borrell, relateaza Reuters. Decizia ministrilor UE a fost…

Irina Bara a pierdut in optimi la simplu, dar continua la dublu la Nagpur (ITF)

14:35, 07.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Irina Bara a fost invinsa, joi, in optimile de finala ale probei de simplu a turneului ITF de la Nagpur (India), dotat cu premii totale de 35.000 de dolari, dar s-a calificat in sferturi la dublu, potrivit Agerpres. Bara (28 ani, 175 WTA), principala favorita la simplu,…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

Gimnastica, JO: Echipa feminina a Romaniei va debuta in prima subdiviziune a calificarilor

10:21, 23.02.2024 - Federatia Romana de Gimnastica (FRG) a anuntat, joi, rezultatele tragerii la sorti pentru concursul de calificare, de la JO de la Paris. Potrivit tragerii la sorti, echipa feminina a Romaniei va concura in prima subdiviziune, iar adversare vor fi reprezentantele Marii Britanii si sportive…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…


Ce parere ai despre aceasta stire?