Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajele lui Cuza și Emi după ce au câștigat Te cunosc de undeva!. Ce au scris pe internet

Publicat:

Cuza și Emi sunt caștigatorii sezonului 17 Te cunosc de undeva. Cei doi tineri s-au clasat pe locul 1 in , cu doar 6 puncte avans in fața urmatoarei echipe. Iata ce mesaje au postat pe internet dupa victoria obținuta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Connect-R și Shift au caștigat a opta gala Te cunosc de undeva! sezonul 20. „Sunteti extraordinari”

09:35, 07.04.2024 - Aseara la Te cunosc de undeva!, concurenții s-au intrecut, din nou, in transformari care mai de care mai spectaculoase, iar la finalul show-ului, Connect-R și Shift au caștigat a opta gala. Momentul marca Benny Hill l-a impresionat pe Mihai Petre care a hotatat sa le acorde bonusul de 100 de puncte…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, transformare spectaculoasa! Cei doi s-au costumat in Ken: „Ii admir!” / VIDEO

20:25, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de o transformare spectaculoasa. Cei doi s-au costumat in Ken și au interpretat melodia „I'm Just Ken Scene”. Iata cum au fost jurizați!

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Eliza Natanticu și Zaurg, interpretare spectaculoasa in coreeana. S-au transformat in PSY și SUGA: ”Nu credeam ca va iese” / VIDEO

00:50, 10.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug și-au depașit limitele in aceasta seara datorita interpretarii lor. Cei doi au cantat in limba coreeana, interpretandu-i pe PSY și SUGA, iar coregrafia a fost și mai complicata. Jurații i-au laudat pentru numarul lor, deși se așteptau sa nu-l duca pana la capat din cauza complexitații.

O filipineza si o spanioloaica, test de folclor romanesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai noua sa ni se intample asta!”

11:56, 01.03.2024 - Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?