Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai nouă să ni se întâmple asta!”

Publicat:

Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Ilona și Ristei, criza de ras in timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva!, pentru noile personaje de saptamana aceasta: „Este un fel de Sandu Ciorba, in chineza!”

21:50, 18.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a ținut pe Ilona și pe Ristei cu sufletul la gura, dupa ce, la finalul galei trecute, ruleta nu le-a dezvaluit care sunt noile personaje pe care trebuie sa le

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Romica Țociu, la un pas de a se rani! Ce a facut celebrul actor: „Un accident...” / VIDEO

21:10, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Romica Țociu a fost la un pas de a se rani. Iata ce a facut celebrul actor in timpul momentului!

Ilona și Ristei, 6 ore la make-up pentru transformarea ȋn Pedro Capo & Farruko la Te cunosc de undeva!: „Nu pot sa cred ca ȋti dai doctoratul cu asta!”

12:15, 05.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptata de la Motanul Danila și Veronica la balans pop pe o plaja din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizari – Farruko și Pedro Capo, cu…

Ilona si Ristei, personaj de senzatie, sambata, de la 20.00, la Te cunosc de undeva! „N-am crezut ca o sa cant asta vreodata!”

17:20, 14.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a pregatit un personaj savuros, care i-a provocat din toate punctele de vedere – Sand

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Emi si Cuza, dubla provocare pe scena Te cunosc de undeva! „Trebuie sa intre in pielea maeștrilor travestiului romanesc, doi monstri sacri ai teatrului romanesc: Stela si Arsinel!”

09:10, 22.02.2024 - Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi si Cuza. Cameleonii care au ridicat in picioare publicul si juriul de atatea ori, cu interpretari foarte grele si transformari fenomenale, vor fi pusi in fata unei…

Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Nu suntem romance și altfel ințelegem glumele”

15:21, 06.02.2024 - Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, emisiune care revine la Antena 1 din 17 februarie. Sezonul 20 „Te cunosc de undeva!” dezvaluie o echipa plina de energie, formata din Barbara Isasi și Bella Santiago: „Pentru mine, cele mai amuzante momente sunt cele in…


Ce parere ai despre aceasta stire?