Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea incredibilă a lui chef Ştefan Popescu. Cum a ajuns de la a fi pompier la a găti pentru oameni celebri ca secretarul general al NATO: „Se poate reuşi la orice vârstă”

Publicat:
Povestea incredibilă a lui chef Ştefan Popescu. Cum a ajuns de la a fi pompier la a găti pentru oameni celebri ca secretarul general al NATO: „Se poate reuşi la orice vârstă”

Niciodata nu e prea tarziu, dar e bine sa-ti gasesti vocatia cat mai devreme. Este crezul lui chef , juratul de la Chefi la Cutite care a incercat mai multe meserii pana sa devina unul dintre cei mai talentati bucatari din tara. Acum, ii invata pe copii secretele artei culinare.  incredibila a lui chef . Cum a ajuns de la a fi pompier la a gati pentru oameni celebri ca secretarul general al NATO: „Se poate reusi la orice varsta” apare prima data in Money.ro .

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Alexandru Sautner a dezvaluit secretul sau pentru un drob de miel perfect

03:00, 03.05.2024 - In bucataria lui chef Alexandru Sautner a fost forfota mare. Juratul de la Chefi la Cutite a pregatit un drob de miel de te lingi pe degete. A avut un ajutor de nadejde, pe fetita sa Emma. Cei doi au vopsit si oua – cele mai multe cu galben, culoarea echipei pe care o conduce in emisiune. Editia de…

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia

00:00, 02.05.2024 - In ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024, chef Ștefan Popescu și-a folosit ultima amuleta și a salvat un concurent de la eliminare. Toți au amuțit cand au vazut ce poate sa faca juratul pentru colegul sau, chef Orlando Zaharia.

Cine e Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu din sezonul 13 Chefi la cuțite. De unde il cunoaște pe jurat

22:45, 09.04.2024 - Mihai Dragomir a primit ultimul cuțit de aur din sezonul 13 Chefi la cuțite. Tanarul de doar 24 de ani l-a convins pe chef Ștefan Popescu ca locul lui este in etapa battle-urilor. Iata cine este, de fapt, concurentul ce le-a „stins lumina” juraților cu un desert.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu. Cum a „stins lumina” juraților

22:45, 09.04.2024 - Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu in ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Tanarul de doar 24 de ani a reușit sa le „stinga lumina” juraților cu un preparat deosebit.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Florin Mihuț, tanarul in scaun cu rotile care are o poveste de viata incredibila. Ce a marturisit

21:35, 03.04.2024 - Florin Mihuț este tanarul in scaun cu rotile care i-a impresionat pe chefi cu povestea lui de viața incredibila, in ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024. Iata ce le-a spus juraților despre cel mai dificil moment prin care a trecut.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Ce anunț a facut Irina Fodor despre jocul de amuleta. Care este miza: „Mama, nu cred!”

21:15, 01.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț important despre al șaselea joc de amuleta in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024. Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au primit o veste uimitoare.

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Ce studii are și care este meseria lui de baza

20:46, 21.03.2024 - Ștefan Popescu este unul dintre cei patru jurați ai sezonului 13 „Chefi la Cuțite”. Se declara pasionat de bucatarie, dar a debutat destul de tarziu in lumea gastronomiei. A lucrat in Anglia ani buni, acolo unde a preparat rețete diverse din bucatariile internaționale. Pentru ca toata lumea este curioasa…

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a caștigat prima amuleta din acest sezon. Chef Vlad Padurescu a dat verdictul

22:55, 18.03.2024 - In prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Chef Vlad Padurescu a degustat preparatele gatite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, la proba pentru primul avantaj din acest sezon. La final, acesta a anunțat cine a caștigat prima amuleta.


Ce parere ai despre aceasta stire?