Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mel B, ex Spicegirls, a născut o fetiţă

Publicat:

Mel B a devenit mamica ieri noapte cand a nascut o fetita.

Melanie mai are trei fiice din relatiile anterioare: Phoenix (12 ani), Giselle (6 ani) si Angel (3 ani). Ieri seara i-a daruit sotului ei o fetita insa nu a vrut sa dea detalii despre bebelusi.

Reprezentantul cantaretei a declarat ca atat fetita cat si mama sa sunt sanatoase si ca nasterea a decurs fara probleme, potrivit Showbizspy.

CITESTE SI

Mel B, gravida in luna a opta, in bikini leopard la piscina - FOTO

Mel B nu…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cuțite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetița

13:45, 14.06.2024 - Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetița și a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat naștere primului ei copil.

Luptatoare de la naștere: O fetița s-a nascut sanatoasa in ambulanța

18:25, 13.06.2024 - La data de 12 iunie curent, ora 11:09 , Dispeceratul comun de urgența al IMSP CNAMUP a inregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgența unei gravide de 20 de ani, cu motivul solicitarii „Sarcina 38-39 saptamini” intr-o localitate din raionul Hincești. Pentru deservirea solicitarii…

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

19 Aprilie 1947: S-a nascut Nicu Covaci, fondator al grupului rock Phoenix

08:11, 19.04.2024 - In ziua de 19 Aprilie 1947 s-a nascut Nicu Covaci, fondator al grupului rock Phoenix. Compozitor, solist, chitarist, dar si pictor si grafician, Nicolae Covaci a scris istorie in muzica romaneasca in momentul in care a pus bazele trupei ”Sfintii” – din care faceau parte studenti si elevi din Timisoara,…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.


Ce parere ai despre aceasta stire?