Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masacru în California - Morți și răniți în urma unui atac armat la o petrecere

Publicat:

Patru persoane au fost ucise, iar mai multe altele au fost ranite intr-un atac armat la o resedinta la , in California, anunta autoritatile, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Atacul a avut loc duminica seara (ora locala), la o petrecere intr-un imobil locuit.

Trei barbati adulti au fost raniti prin impuscare si au fost declarati morti la fata locului, iar o femeie adulta afost transportata la un spital local, unde a fost declarata moarta, au anuntat autoritatile.

Alti trei barbati raniti prin impuscare au fost transportati la Spitalul Salinas pentru a primi ingrijiri,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Napoli: doi morti, 13 raniti si aproximativ 500 de familii evacuate dupa prabusirea unui balcon intr-un imobil

13:50, 23.07.2024 - Autoritatile italiene din Napoli au fost in alerta luni seara, dupa ce un balcon care servea drept pasaj de trecere de la etajul 3 al unui imobil s-a prabusit peste cele de la etajele inferioare, unde se aflau mai multe persoane.

Șase oameni au fost gasiți morți intr-un hotel din Thailanda. Toți erau cetațeni straini

19:51, 16.07.2024 - Șase persoane cu cetațenie straina au fost gasite moarte intr-un hotel din capitala thailandeza Bangkok, a anunțat guvernul. Autoritațile au demarat o ancheta și cauta acum o a șaptea persoana, care ar putea sa aiba legatura cu incidentul, potrivit Reuters.

Donald Trump, atacat in public. Doi morți și mai mulți raniți

09:45, 14.07.2024 - Fostul presedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie in Pennsylvania, cu sange pe fața, dupa ce s-au auzit mai multe focuri de arma, scriu AFP si Reuters.Fostul presedinte SUA Donald Trump este in siguranta, au anuntat sambata…

Crime in serie: 19 barbați au fost gasiți morți intr-un camion in Mexic

08:25, 03.07.2024 - Autoritațile mexicane au descoperit 19 cadavre de barbați, in spatele unui camion, a anunțat biroul procurorului local. Crimele ar fi legate de o confruntare intre o banda criminala din Guatemala și cartelul mexican Sinaloa, relateaza Reuters.

Cateva femei kamikaze au facut prapad in Nigeria: mulți morți și raniți, in urma unor atacuri asupra unei nunți, inmormantari și a unui spital

07:05, 30.06.2024 - Cel putin 18 persoane au fost ucise si 30 ranite, sambata, in atacuri comise de presupuse femei kamikaze in statul Borno, in nord-estul Nigeriei, a declarat directorul general al agentiei locale de gestionare a situatiilor de urgenta, citat de Reuters, scrie news.ro.

(video) Masacru in Rafah, cu cel putin 45 de morti: Imagini ingrozitoare cu dezastrul lasat in urma de atacul descris de Netanyahu drept „greseala tragica”

12:35, 28.05.2024 - Primele concluzii ale anchetei israeliene privind evenimentul de duminica soldat cu numeroase victime in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza sunt ca un atac aerian impotriva comandantilor Hamas a declansat un incendiu masiv in tabara de corturi, in care au murit cel putin 45 de civili palestinieni, potrivit…

Sase morti si zeci de raniti in urma atacurilor cu rachete rusești asupra Harkovului. Zelenski: „Inca un exemplu al nebuniei rusilor”

07:45, 26.05.2024 - Atacul de sambata al rusilor asupra unui aglomerat magazin de bricolaj si asupra unei zone rezidentiale din orasul ucrainean Harkov s-a soldat cu cel putin sase morți și zeci de raniți, potrivit bilanțului autoritaților locale. Sirenele anti-aeriene au sunat peste 12 ore la Harkov, unde 200 de salvatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?