Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MANEVRE CU TANCURI ÎN DONBASS. În ultimele 24 de ore, doi militari ucraineni au murit

Publicat:

Exercitii militare cu tancuri efectuate de armata ucraineana in Donbass. Manevrele au rolul de a testa capacitatile militarilor si de a-i pregati pentru situatii de lupta.Exercitiile sunt coordonate de un general-locotenent.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moarte cumplita pentru un muncitor de 21 de ani. A murit electrocutat pe șantier

21:16, 03.06.2024 - Muncitorul a murit electrocutatConform primelor verificari, tanarul desfașura activitați profesionale pe șantier cand s-a produs nefericitul accident. In ciuda eforturilor echipajelor medicale care au intervenit rapid și au efectuat manevrele de resuscitare, tanarul a fost declarat decedat la fața locului.„Din…

China a inceput exerciții militare „de pedepsire” pentru „actele separatiste” ale Taiwanului. Raspunsul autoritaților din insula

09:51, 23.05.2024 - Exercițiile militare ale Chinei au inceput joi, 23 mai, in stramtoarea Taiwan si in apropierea grupurilor de insule controlate de Taiwan de langa coasta chineza și implica armata terestra, marina, fortele aeriene si fortele de rachete, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro. Ca reacție, Taiwanul…

Zeci de ucraineni au murit la granița cu Ungaria și Romania, in incercarea de a scapa de mobilizare

11:26, 19.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din apropierea frontierei.

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Noi bombardamente in Odesa. Cel puțin trei ucraineni au murit

08:15, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete. STIRIPESURSE.RO va prezinta mai jos, in format „live text”, principalele știri legate de razboiul din Ucraina.UPDATE 1 mai, ora 08.

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Atac rusesc cu drone Shahed la Harkov. Cinci ucraineni au murit

07:50, 04.04.2024 - Cinci persoane au murit in cursul noptii de miercuri spre joi in urma noilor atacuri aeriene ruse asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina, au anuntat autoritatile, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?