Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lugojul devine nod rutier important! Se semnează contractul pentru lotul 4 al Drumului Expres Lugoj-Filiași

Publicat:
Lugojul devine nod rutier important! Se semnează contractul pentru lotul 4 al Drumului Expres Lugoj-Filiași

Lugojul devine un nod rutier important, prin realizarea Drumului Expres Lugoj – Filiași.

, , a anunțat ca luna viitoare va fi semnat și contractul pentru studiul de fezabilitate al lotului 4 Caransebeș – Lugoj, pe Drumul Expres Filiași – Lugoj.

”Țin sa va anunț ca pe ceea ce inseamna Drumul Expres Lugoj-Filiași lucrurile sunt destul de inaintate pe toate tronsoanele și saptamana viitoare se va semna contractul și pentru lotul Lugoj-Caransebeș. Chiar astazi m-am interesat la colegii de la CNAIR și pentru tronsonul Lugoj-Caransebeș…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol si foto: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Transporturilor anunța construcția unui nou drum de mare viteza in Romania: Am facut un pas important

13:15, 24.07.2024 - Ministrul Tranporturilor, Sorin Grindeanu, anunța ca a fost desemnat caștigatorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pe ultimul lot (Caransebeș - Lugoj) din cele 4 ale acestui nou drum rapid. Intregul drum de mare viteza Filiași-Lugoj va avea 230 de kilometri.

Sorin Grindeanu, despre construirea drumului expres Arad – Oradea: „Au fost depuse sapte oferte”

19:51, 12.06.2024 - Sorin Grindeanu a facut un anunț important, referitor la construirea drumului expres Arad – Oradea. Ministrul Transporturilor informeaza ca au fost depuse deja șapte oferte din partea constructori si Asocieri de constructori din Romania, dar și din afara țarii. Sorin Grindeanu, anunț important Ministrul…

CFR Calatori a modernizat 6 vagoane și doua locomotive din fonduri proprii. Grindeanu: „Sunt dovada ca se pot face schimbari”

16:30, 04.06.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, marți, pe Facebook, ca a mers la Gara de Nord București pentru a vedea 5 vagoane și doua locomotive modernizate din fonduri proprii ale companiei CFR Calatori, spunand ca „ele sunt dovada ca se pot face schimbari, atunci cand se dorește și exista…

INFOGRAFIC Se construiesc doua linii noi de metrou in București: Banii deja sunt obținuți și se semneaza contractele

08:25, 04.06.2024 - In București vom avea doua magistrale noi de metrou. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, impreuna cu primarul Sectorului 4, Daniel Baluța, vor semna contractele de finanțare pentru magistrala M4 de la Gara de Nord la Gara Progresul. De asemenea, vor fi semnate contractele de finanțare pentru…

Guvernul a aprobat planul care salveaza TAROM: Compania se va transforma total

14:31, 23.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunța faptul ca a fost aprobat ajutorul de stat in valoare de 471,04 milioane lei pentru TAROM. Prin intermediul acestui ajutor, TAROM va trece printr-o ampla transformare și ar putea reveni pe profit inca din 2024.

Grindeanu: Judetul Brasov va deveni un nod important din punct de vedere al infrastructurii

20:00, 14.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marti, ca Brasovul va deveni un nod important din punctul de vedere al infrastructurii, dupa ce vor fi finalizate proiectele de infrastructura care leaga judetul cu alte regiuni ale tarii.

Drumul Expres Cluj-Dej! Au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborarii Studiului de Fezabilitate

10:05, 30.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta un pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej, el aratand ca luni au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborarii Studiului de Fezabilitate.

Sorin Grindeanu anunța: La inceputul lunii august probabil ca vom circula pe primii kilometri din autostrada A7

13:00, 29.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe santierul autostrazii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploiesti-Buzau, ca la finalul lunii iulie sau inceputul lunii august se va putea circula pe primii 14 kilometri de autostrada.


Ce parere ai despre aceasta stire?