Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, primit de ministrul rus al Apărării la Vladivostok

Publicat:

Liderul nord-coreean a sosit sambata la Vladivostok, in rus, unde a fost primit de ministrul , a anuntat agentia oficiala de presa Tass citata de Reuters si AFP, preluate de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadouri intre dictatori. Kim Jong Un i-a daruit lui Putin doi caini

12:15, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO Cadoul lui Kim Jong Un pentru Vladimir Putin

12:10, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, relateaza Agerpres.

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

Kim Jong Un lauda legaturile „indestructibile” cu Rusia, inainte de vizita lui Putin in Coreea de Nord

12:45, 12.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a laudat miercuri legaturile "indestructibile" dintre Phenian si Moscova, inainte de o vizita asteptata a omologului sau rus Vladimir Putin in Coreea de Nord, pe fondul razboiului din Ucraina.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

David Cameron spune ca Hamas a primit o „oferta foarte generoasa” de armistițiu de 40 de zile in Gaza

19:00, 29.04.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a declarat, luni, la Riad, ca teroriștilor Hamas le-a fost trimisa o propunere de armistițiu de 40 de zile in Fașia Gaza, perioada in care ar trebui sa fie discutata și pusa in aplicare eliberarea ostaticilor la schimb cu deținuți palestinieni.


Ce parere ai despre aceasta stire?