Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune în alertă toată planeta

Publicat:
Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune în alertă toată planeta

Liderul nord-coreean a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod roșu de incendii in Grecia. Parcurile sunt inchise, serviciile de urgența sunt in alerta maxima

12:36, 21.06.2024 - Este cod roșu in Grecia. Atena și regiunea inconjuratoare sunt sub alerta maxima de incendii. Serviciile de urgența sunt in alerta maxima, parcurile au fost inchise, iar localnicii și turiștii au interdicție sa staționeze in zone cu vegetație.  Mai multe incendii au izbucnit inclusiv ieri, iar vantul…

FOTO Cadoul lui Kim Jong Un pentru Vladimir Putin

12:10, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, relateaza Agerpres.

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

VIDEO Implicații geopolitice la intalnirea dintre Putin și Kim Jong Un: axa care vrea sa impuna o noua ordine mondiala (analiza CNN)

08:40, 19.06.2024 - Prima vizita in Coreea de Nord a liderului rus Vladimir Putin, dupa 24 de ani, ridica multe intrebari la nivel international, putine detalii oficiale fiind cu adevarat cunoscute. Se pare ca intanirea cu liderul nord-coreean Kim Jong Un se concentreaza pe asigurarea unui sprijin continuu pentru razboiul…

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ajuns in arest dupa ce ar fi incalcat ordinul de protecție

07:20, 14.05.2024 - La data de 09 mai a.c. polițiștii au fost sesizați de catre o femeie de 36 de ani, din comuna Manastirea Cașin, despre faptul ca,soțul sau ar fi incalcat ordinul de protecție. Polițiștii deplasați la fața locului l-au depistat in flagrant delict pe cel in cauza, in timp ce se afla in curtea locuinței,…

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.


Ce parere ai despre aceasta stire?