Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune în alertă toată planeta

Publicat:
Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune în alertă toată planeta

Liderul nord-coreean a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Jong Un a supervizat o prima simulare de „lansare nucleara”. Liderul de la Phenian si-a exprimat „marea satisfactie fata de rezultatele exercitiului”

15:20, 23.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supravegheat, luni, primul exercitiu militar al tarii care simuleaza o „lansare nucleara", ca raspuns la exercitiile aeriene americano-sud-coreene, a relatat marti agentia de stat nord-coreeana KCNA, citata de AFP, conform News.ro.Exercitiile au testat pentru prima…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Alerta mondiala – Coreea de Nord se pregatește de razboi: Kim Jong-un a dat ordinul (FOTO)

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, citata de EFE. Kim "a subliniat necesitatea ca tot personalul militar sa se inarmeze…

Dovada prieteniei ruso-nord-coreeana: Kim Jong Un a expus public cadoul primit de la Vladimir Putin

07:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a mers public intr-o masina oferita de presedintele rus Vladimir Putin ca „dovada clara” a intaririi prieteniei dintre cele doua tari, a informat sambata presa de stat, citata de Reuters, scrie news.ro. Phenianul si Moscova au strans legaturille de cand Kim s-a intalnit…

Autoritațile sanitare vasluiene, in alerta dupa ce s-a descoperit pesta porcina la doi mistreți

15:55, 06.03.2024 - Centrul Local de Combatere a Bolilor din Județul Vaslui a fost convocat miercuri, la solicitarea DSVSA Vaslui, pentru a aproba Planul de Masuri pentru combaterea Pestei Porcine Africane, in contextul confirmarii la porcii mistreți. In cadrul ședinței, s-a avizat și aprobat Planul de Masuri pentru Confirmarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?