Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jelena Ostapenko a anunţat că nu participă la US Open

Publicat:

"America nu este in planurile mele, este prea periculos pentru moment si nu vreau sa-mi risc sanatatea mea sau a altora", a spus fosta castigatoare a US Open. Ea va evolua la turneul de la Praga, programat intre 10 si 16 august. Mai multe jucatoare importante nu vor participa la US Open, intre care liderul WTA, australianca , si sportiva canadiana de origine romana , locul 6 WTA, detinatoarea trofeului. , locul 2 (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep iși incepe sezonul de zgura in Portugalia! La ce turneu va participa fostul lider mondial

18:35, 09.04.2024 - Simona Halep iși va incepe sezonul de zgura in Portugalia, dupa ce a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului de categorie WTA 125 de la Oeiras. Dupa ce a revenit in circuitul WTA la Miami Open, Simona Halep se pregatește sa iși inceapa sezonul de zgura, suprafața pe care a realizat cele…

Simona Halep, la un pas de a participa la jocurile Olimpice. Declarațiile tenismenei la revenirea in țara: „Trebuie sa...”

19:25, 25.03.2024 - Simona Halep este la un pas de a participa la jocurile Olimpice. La revenirea in țara, jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre o alta competiție. Iata declarațiile tenismenei de la aeroport!

Simona Halep și turneul la care ar putea participa dupa eliminarea de la WTA Miami: „Este invitata ideala”

10:30, 22.03.2024 - Simona Halep a primit un wildcard la turneul WTA 1000 de la Miami, insa romanca a fost invinsa in runda in inaugurala de Paula Badosa. Fosta lidera mondiala ar putea primi o noua invitație, de aceasta data la un turneu din categoria WTA 250.

Simona Halep, plecata la Miami: va participa la primul turneu dupa un an si jumatate

12:16, 11.03.2024 - Simona Halep va participa la primul turneu din Miami, dupa un an si jumatate de suspendare. Halep a primit un wild card la turneul american, dupa ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la noua luni. Halep nu a mai jucat din august 2022, cind a fost eliminata in primul tur la US Open. “Nu stiu ce…

Simona Halep a plecat in SUA, pentru turneul de la Miami. Ma bucur mult ca am sansa de a ma intoarce pe teren“

10:35, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat in SUA, pentru turneul de la Miami 19 31 martie , primul la care va participa dupa ce a primit din nou drept de joc, in urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS .Jucatoarea de tenis din Constanta nu a mai sustinut o partida oficiala din august 2022, a iesit…

Simona Halep a plecat la Miami, unde va participa la primul turneu, dupa suspendare: „Nu stiu ce va fi, am emotii, dar ma bucur ca revin pe teren”

09:05, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Halep a primit un wild card la turneul american, dupa ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la noua luni. Halep nu a mai jucat din august 2022, cand a fost eliminata in primul tur la US Open,…

Simona Halep revine in circuitul WTA - Turneul important la care va participa

20:45, 07.03.2024 - Simona Halep revine pe terenul de tenis dupa ce TAS i-a redus considerabil suspendarea primita in scandalul de dopaj cu Roxadustat. Romanca a anunțat pe contul sau de Instagram ca va participa la WTA Miami, unde a primit un wildcard din partea organizatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?