Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întârzierile Vestului a trimite arme îl ajută pe Putin să câștige războiul din Ucraina. Trupele Kievului își pierd spiritul de luptă necesar pentru a învinge

Publicat:

Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condiția ca Ucraina sa castige in razboiul cu Rusia. Jens Stoltenberg: „Nu este prea tarziu”

08:00, 26.04.2024 - „Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei, cu conditia ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP.

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei

22:55, 25.04.2024 - „ Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei, cu conditia ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, preluat de agerpres.ro. “In ultimele luni, aliatii NATO nu au oferit…

Stoltenberg spune ca „nu este prea tarziu pentru ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei

22:10, 25.04.2024 - „Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei, cu conditia ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Stoltenberg face apel catre SUA sa ajute Ucraina: „E și in interesul lor ca Putin sa nu caștige razboiul”

16:15, 03.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se asteapta ca legislativul american sa ia cat mai curand o decizie in sensul deblocarii ajutorului militar pentru Ucraina, intrucat este in interesul de securitate al SUA ca Putin sa nu castige razboiul, transmite Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 730: Occidentul se mobilizeaza pentru a ajuta Ucraina - LIVE TEXT

07:30, 23.02.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a cerut Congresului SUA sa aprobe un ajutor suplimentar pentru Kiev, spunand intr-un interviu difuzat joi ca nerespectarea acestui lucru ar costa vieți ucrainene.Parlamentarii republicani din Camera Reprezentanților au blocat aprobarea unui nou ajutor de 60 de miliarde…

Gata cu ipocrizia! Ucraina nu este razboiul lui Putin, ci al Rusiei

19:05, 21.02.2024 - Timp de ani de zile, pe masura ce intenția rușilor de a provoca Occidentul devenea tot mai clara, o intrebare cheie s-a pus: daca țara ca intreg sau liderul sau era de vina – de fapt, daca lumea avea o problema cu Rusia sau cu Putin.  De cand a inceput invazia Ucrainei, in urma cu […] The post Gata…

Rusia amenința cu un razboi nuclear. Ce țari sunt vizate daca pierd razboiul din Ucraina

15:55, 19.02.2024 - Campania Rusiei din Ucraina a ajuns iar intr-un impas, iar cancelariile europene tot pun presiuni pe Kremlin, in ideea de a inceta razboiul. Pe de alta parte, apropiații lui Putin fac din nou declarații beligerante, amenințand cu un potențial razboi nuclear.


Ce parere ai despre aceasta stire?