Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gripa a răpus primul român! Un bărbat de 54 de ani a murit în Dâmboviţa

Publicat:

Medicii avertizeaza: nu va lasati inselati de vremea de primavara. Virusul se raspandeste oricum in aceasta perioada. Pana acum, peste 90 de mii de romani au fost diagnosticati cu infectii

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Alerta de contagiere cu gripa aviara la om; barbat, infectat de la laptele de vaca: cum este posibil și care sunt riscurile?

12:56, 02.04.2024 - A fost raportat un al doilea caz de infectare umana cu virusul inalt patogen al gripei aviare A (H5N1) (HPAI). Este vorba despre un barbat care a fost testat pozitiv dupa ce a fost expus la vaci de lapte "presupus infectate". In Texas, SUA, un barbat a fost testat pozitiv pentru virusul gripei aviare…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Un barbat din Alaska a murit dupa ce s-a infectat cu un virus recent descoperit

15:45, 15.02.2024 - Un barbat in varsta din Alaska a devenit primul om care a murit dupa ce a s-a infectat cu Alaskapox. Este vorba despre o boala virala recent descoperita. Virusul este purtat de mamifere și se transmite ocazional la om, au stabilit specialiștii, potrivit spotmedia.ro. Alaskapox sau AKPV este un virus…

Cauza mortii barbatului injunghiat la petrecerea de la Padina, dezvaluita. De asta a murit Sorin Anghel

17:40, 12.02.2024 - Ies la iveala detalii șocante in cazul barbatului de 41 de ani din Targoviste, injunghiat mortal in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din zona montana Padina, in județul Dambovița. El ar fi fost injunghiat de fiii vrajitoarei Sidonia. Medicii legiști au dezvaluit care a fost cauza morții…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?