Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Român mort într-un groaznic accident în Spania. Era şofer de TIR şi i-a promis fiului că va fi ultima cursă

Publicat:

Un sofer roman a murit in Spania dupa ce camionul pe care il conducea a fost cuprins de flacari. Infioratorul accident a avut loc duminica, 23 iunie, pe AP-7, in dreptul localitatii Campany. Oamenii legii cerceteaza acum cauzele care au dus la producerea incendiului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sofer de tir din Argeș, implicat intr-un accident mortal pe un drum din Slovacia

16:50, 24.04.2024 - Un sofer roman de camion a fost implicat intr-un accident rutier in Slovacia. Un tanar de 34 de ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens si s-a izbit frontal cu TIR-ul inmatriculat in Arges, potrivit observatornews.ro. Citește și: Incarcerat pentru ca a incalcat ordinul de protecție…

(VIDEO) Mii de persoane au protestat in Insulele Canare din Spania pentru turismul de masa

15:16, 21.04.2024 - Mii de persoane au protestat sambata in Tenerife, cerand ca insula spaniola sa limiteze temporar sosirile de turiști. Localnicii spun ca acesta este un sistem turistic nesustenabil, care dauneaza mediului. Oamenii sunt suparați ca turismul excesiv le da viețile peste cap. Ei vor sa stopeze boom-ul inchirierilor…

Un șofer roman a fost prins beat la volan, cu o alcoolemie imensa. Cu o zi inainte ii fusese suspendat permisul

15:00, 15.04.2024 - Un șofer a fost prins baut in trafic, dupa un control de rutina. Oamenii legii au ramas surprinși ca au aflat ca barbatul avea permisul suspendat cu exact o zi inainte. Alcoolemia inregistrata era, de asemenea, una foarte mare. Șofer baut, prins fara permis la volan Barbatul a fost tras pe dreapta de…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Șofer roman, gasit mort in cabina tirului pe o autostrada din Spania

06:55, 15.03.2024 - Un barbat, tata a 5 copii, a fost gasit mort in cabina autocamionului, pe o autostrada din Spania. Citește și: S-a caștigat premiul de 5,8 milioane euro la Joker! Biletul caștigator a costat 20 lei Polițiștii au gasit camionul oprit intr-o zona izolata, fara acoperire la serviciile de telefonie sau…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Un roman a murit intr-un accident ingrozitor cu 10 mașini, in Spania. Alex avea 27 de ani li era din Maramureș / FOTO

10:30, 04.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic, in urma cu doua zile. Alex și-a pierdut viața, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu 10 mașini, in Spania. Romanul avea 27 de ani, locuia in Maramureș și avea o familie frumoasa. Oamenii dragi sunt devastați de durere.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?