Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Finanțare de 65 milioane dolari pentru un startup AI co-fondat și de un IT-ist român

Publicat:

Un startup co-fondat, la Londra, de un IT-ist de origine romana, care dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru evaluarea pagubelor suferite de mașini și locuințe in urma unor incidente, a obținut, marți, o noua finanțare de 65 de milioane de dolari, condusa de fondul japonez de investiții 2, unul dintre cei mai mari investitori in startup-uri tech, la nivel mondial.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțare de 4,5 milioane EUR pentru un startup de inteligența artificiala lansat de un IT-ist roman cu doctorat in Germania

07:55, 02.05.2024 - Un programator roman, care și-a luat doctoratul in Germania, a lansat un startup IT ce dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru fabrici, iar dupa doi ani compania obține o finanțare de capital de risc de 4,5 milioane EUR de la investitori berlinezi.

Automattic cumpara Beeper cu 125 de milioane de dolari

07:56, 10.04.2024 - Cele doua parti nu au anuntat valoarea tranzactiei, insa, surse apropiate acestora sustin ca Automattic a platit 125 de milioane de dolari pentru a cumpara Beeper. In urma achizitiei, toti angajatii Beeper sunt absorbiti de Automattic, inclusiv fondatorul Eric Migicovsky, care va deveni seful diviziei…

Finanțare de jumatate de milion EUR pentru un startup din UK co-fondat de un antreprenor de origine romana

18:01, 09.04.2024 - Un tanar de origine romana a fondat in UK, impreuna cu alți doi antreprenori, un startup de tehnologie financiara (fintech) care și-a asigurat acum o finanțare de aproape jumatate de milion de EUR.

Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul romanesc Genezio

10:45, 05.04.2024 - Startup-ul romanesc Genezio, care dezvolta instrumente de automatizare a procesului de creare de aplicații pentru dezvoltatori, a anunțat, vineri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca a obținut o runda pre-seed de 2 milioane dolari.

CAMPANIE ELECTORALA Trump a strans, in februarie, 20 milioane de dolari pentru campania sa electorala

13:05, 22.03.2024 - Fostul presedinte republican Donald Trump a strans, in februarie, 20,3 milioane de dolari pentru campania sa electorala si a acumulat in total pana la sfarsitul acestei luni 41,9 milioane, a anuntat echipa sa, miercuri, pentru Fox News - transmite EFE. The post CAMPANIE ELECTORALA Trump a strans, in…

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.

Jeff Bezos a vandut 12 milioane de actiuni Amazon pentru doua miliarde USD

15:50, 11.02.2024 - Jeff Bezos a vandut in cursul saptamanii trecute aproximativ 12 milioane de actiuni ale companiei Amazon.com, pe care a fondat-o, pentru suma de circa doua miliarde de dolari. Potrivit unei declaratii depuse la autoritatile de reglementare ale pietei financiare americane, vanzarea a avut loc miercuri…

​Finanțare de 21 milioane dolari pentru un startup tech medical, lansat de un roman, in SUA

23:06, 08.02.2024 - Un stratup care dezvolta o tehnologie inovatoare de imagistica medicala RMN, lansat de un antreprenor roman stabilit in SUA, a obținut, joi, o noua finanțare, de 21 milioane de dolari, de la fonduri de investiții americane.


Ce parere ai despre aceasta stire?