Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la câteva minute după ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

Publicat:
Fetița unei moldovence din Italia a murit la câteva minute după ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Tragedie la Bologna! Trei copii romani si mama lor, cu totii romani, au murit intr-un incendiu

12:00, 15.03.2024 - A fost o drama de proportii in Italia, la Bologona! Trei copii romani si mama lor, cu totii romani, au murit in apartamentul care a luat foc! Femeia se numeste Stefania Alexandra Nistor si avea 32 de ani. Pompierii au gasit o camera saturata de fum Cand pompierii au ajuns la apartamentul care ardea,…

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

Socrul unui politician a murit inecat in piscina. Tragedie fara margini

14:05, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Huși. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina și s-a inecat. Socrii lui Ioan Ciupilan stateau in perioada sezonului rece acasa la politician. In timp ce alesul local și soția acestuia erau plecați, socrul se juca cu cainele familiei,…

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?