Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia care miroase boala Parkinson. I-a uimit pe cercetători și n-a dat greș niciodată

Publicat:
Femeia care miroase boala Parkinson. I-a uimit pe cercetători și n-a dat greș niciodată

Joy Milne este cunoscuta ca femeia care miroase boala Parkinson. Femeia sufera de hiperosmie ereditara, o afecțiune rara care i-a conferit un simț olfactiv ieșit din comun.Femeia și-a descoperit darul pe care-l are dupa ce a simțit ca raposatul ei soț a inceput sa miroasa diferit la varsta de 33 de ani, iar 12 ani mai tarziu a fost diagnosticat cu Parkinson, potrivit . Oamenii de știința au luat in serios ipoteza și au ajuns la concluzia ca femeia chiar poate percepe teribila afecțiune prin modificarile olfactive ale persoanei. Milne, supranumita „femeia care poate mirosi Parkinson”,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

07:20, 07.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

11:40, 05.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

Cluj - Caz de boala cronica a Romaniei! Au finalizat de un an canalizarea, dar oamenii deverseaza in parau: Miroase infernal! - FOTO

09:35, 02.03.2024 - Un clujean din Cojocna este in lupte grele cu Primaria din localitate care a finalizat de un an canalizarea pe strada, dar nu a recepționat-o. Acesta spune ca oamenii deverseaza dejecțiile in parau. ”Sistemul de canalizare nu are recepția facuta. Oamenii iși construiesc toalete ca la oraș și folosesc…

Un pește de 12 milimetri emite un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma. Misterul deslușit de cercetatori

16:45, 27.02.2024 - Oamenii de știința au dezvaluit ca unul dintre cei mai mici pești din lume, care masoara in jur de 12 mm, poate scoate un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma, relateaza The Guardian.

Vești uriașe pentru cei care sufera de boala Parkinson și scleroza multipla: aurul aduce speranța vindecarii

04:25, 26.02.2024 - Oamenii de știința exploreaza ideea de a utiliza un medicament oral care conține nanoparticule de aur pentru a trata in viitor boala Parkinson și scleroza multipla. Medicamentul, denumit CNM-Au8, a dat rezultate promițatoare in stimularea metabolismului cerebral in timpul studiilor clinice de faza II.…

Oamenii de știința au identificat o noua mutație care declanșeaza o boala nemiloasa

04:05, 08.02.2024 - Sistemul imunitar uman este un mecanism de aparare incredibil, dar uneori se poate intoarce impotriva noastra. In cazul afecțiunilor autoimune, cum ar fi lupusul, sistemul imunitar ataca propriile celule ale organismului.Cercetatorii au lucrat pentru a ințelege de ce se intampla acest lucru, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?