Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: întotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregătite!”

Publicat:
Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: întotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregătite!”

Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe , finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Kalin Brothers, moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1: „Va ador!” / VIDEO

23:30, 17.03.2024 - In ediția de duminica, 17 martie 2024, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor i-a adus pe Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok. Aceștia au avut parte de un moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1.

Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena iUmor, duminica, de la 20:00: ,,Cea mai grea scena de stand-up din țara!”

10:45, 28.02.2024 - Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și promite o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui…

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?