Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor. Romică Țociu, moment de excepție! Au venit pe scenă cu un grătar și au prăjit mici: ”Vrem să îi gustăm” / VIDEO

Publicat:

Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16,5 mai 2024. Romica Țociu și Cornel Palade, ințepaturi ”subtile”

22:41, 05.05.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”ințeapa” unde doare mai tare.

Iulia Albu, apariție electrizanta pe scena iUmor, in Gala Romania, ești Campioana!, in ediția speciala de Paște difuzata duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

15:26, 03.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor putea urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in cadrul careia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii.

Noaptea Tarziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, intr-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

00:31, 27.04.2024 - Ediția cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi și Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarz

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

iUmor. George Tanase și Ionuț Rusu, show de proporții pe scena! Juriul a fost uluit: ”Diana Șoșoaca va deveni noua mascota...” / VIDEO

21:05, 31.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput in forța la iUmor! George Tanase și Ionuț Rusu, doi comedianți consacrați, de altfel, au facut show pe scena! Juriul a fost uluit de glumele pe care le-au facut, inainte de campania electorala din Romania! Iata ce au spus despre politicienii Romaniei!

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Tesher și Jason Derulo, pe scena emisiunii. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment exploziv / VIDEO

22:30, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua transformare pentru concurenți. Alexia Țalavutis și Dima Trofin s-au transformat in Tesher și Jason Derulo. Cei doi au interpretat piesa „Jalebi Baby”.


Ce parere ai despre aceasta stire?