Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre naștere, „Eveniment transformațional în viața femeii”, la Gemi Conference

Publicat:
Despre naștere, „Eveniment transformațional în viața femeii”, la Gemi Conference

Specialiști recunoscuți din diferite domenii de activitate vor vorbi, la Arad, despre frica de naștere, recomandari internaționale, beneficiile unei nașteri blande și alte aspecte importante din viața unei mame.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Dramele din viața Oanei Radu. A fost abandonata de tatal ei dupa naștere, fostul iubit a murit incendiat, iar cu fostul soț spune ca a trait in teroare

18:40, 12.04.2024 - Oana Radu se bucura de un succes incredibil și este o femeie implinita, insa nu a putut sa spuna același lucru despre viața ei dintotdeauna. Artista a trecut printr-o muțime de drame. A fost abandonata de tatal ei, fostul iubit a murit incendiat, iar relația cu Catalin Dobrescu s-a dovedit a fi un eșec.

Accident pe autostrada Vestului intre Timișoara și Arad

12:10, 06.04.2024 - Eveniment rutier pe autostrada Vestului. In jurul orei 7:15, pe #A1, km 522+800, Arad, sensul de mers spre Timisoara, un autotren a acrosat parapetul marginal și s-a rasturnat in șanț. Banda de urgența este inchisa. .Se estimeaza reluarea circulației normale pana la ora 14.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Secretele tinereții veșnice, dezvaluite de specialiști. Suplimentele esențiale pentru a prelungi viața

07:25, 03.02.2024 - Longevitatea și prelungirea vieții reprezinta concepte pe care omenirea le-a studiat inca din antichitate. Inclusiv cele mai importante texte religioase conțin referințe la personaje extraordinare, ce au trait sute de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?