Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizia importantă luată de Denisa Despa, după scandalul uriaș cu fostul partener împotriva căruia are și un ordin de protecție! Blondina speră că lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”

Publicat:

a luat o decizie radicala dupa ce in urma cu cateva luni a cerut ordin de protecție impotriva fostului iubit care o amenința cu moartea și care a speriat-o teribil atunci cand i-a spart ușa de la locuința și a intrat peste ea in casa. Vedeta considera acum ca lucrurile s-au liniștit și a dupa expirarea ordinului de restricție, ea nu va mai ajunge la alte procese cu fostul partener.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chiar daca a obținut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran tot nu are liniște: „Am muncit o viața...”. Ce spune datoriile pe care le are

11:20, 26.04.2024 - Chiar daca, in urma cu cateva zile, a aflat ca i-a fost admisa cererea pentru ordinul de protecție, se pare ca spiritele nu s-au calmat intre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Vedeta este convinsa ca fostul iubit nu se va lasa prea ușor și va veni cu noi acuzații grave.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Cristina Cioran vrea sa prelungeasca ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu. Vedeta merge in instanța: ”Sper sa iasa bine” / VIDEO

11:50, 15.04.2024 - Zi importanta pentru Cristina Cioran! Vedeta s-a pregatit sa mearga in instanța pentru a prelungi ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu! Cristina Cioran a precizat ca a fost o masura legala și nu inscenata, așa cum s-a spus. Este hotarata sa faca orice pentru siguranța fiicei sale.

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…

Baschetbalistele de la CSM Targoviște au caștigat primul meci din play-off impotriva CS Universitatea Cluj!

09:15, 17.03.2024 - Baschetbalistele de la CSM Targoviște au caștigat primul meci din play-off impotriva CS Universitatea Cluj! The post Baschetbalistele de la CSM Targoviște au caștigat primul meci din play-off impotriva CS Universitatea Cluj! first appeared on Partener TV .

Echipa de volei CSM Targoviște a obținut victorie importanta impotriva CS Dinamo București!

06:50, 10.03.2024 - Echipa de volei CSM Targoviște a obținut victorie importanta impotriva CS Dinamo București! The post Echipa de volei CSM Targoviște a obținut victorie importanta impotriva CS Dinamo București! first appeared on Partener TV .

Trape de Fum: Solutii de Siguranta si Protectie impotriva Incendiilor

00:40, 01.03.2024 - Securitatea impotriva incendiilor este o prioritate absoluta in orice tip de cladire. Unul dintre cele mai eficiente dispozitive de protecție impotriva incendiilor il reprezinta trape dele de fum. Acesta trape de fum rolul de a evacua rapid fumul și gazele fierbinți in caz de incendiu, protejand astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?