Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concluzia șocantă oamenilor de știință! Un om înghite 5 grame de plastic săptămânal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge în ficat

Publicat:

Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat

Saptamanal, oamenii inghit aproximativ 5 grame de plastic. Acest gramaj este echivalentul unui card bancar, potrivit profesorului doctor .

Concluziile medicului roman vin ca urmare a unor studii realizate de oamenii de știința de la Universitatea de Medicina din Viena, care spun ca oamenii consuma involuntar cantitați importante de plastic ce pot dauna grav sanatații.

Un om inghite 5 grame de plastic saptamana

Fragmentele de plastic pot…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce efecte au produsele energizante asupra șofatului. Specialista in toxicologie: „Ar trebui sa lasam aceste excese pentru cand suntem liniștiți, acasa”

07:05, 21.07.2024 - O specialista in toxicologie a explicat pentru Libertatea de ce are DrugTestul Poliției o rata mare de rezultate fals-pozitive. In același timp, experta avertizeaza ca energizantele pot afecta capacitatea de a conduce.Șoferii care refuza testarea pentru consumul de droguri cu aparatele Poliției raman…

Oamenii de știința au gasit raspunsul la o intrebare de tip 'oul sau gaina': care este efectul butiratului in organismul uman

08:50, 07.07.2024 - Mai mult de 600 de persoane care aveau o flora intestinala cu mai puține bacterii producatoare de butirat au dezvoltat o infectie grava, aceasta ducand in unele cazuri la deces. Concluzia aparține cercetatorilor de la Centrul Medical Universitar din Amsterdam si de la Universitatea din Turku, Finlanda,…

Mures: Studenti din Romania si Republica Moldova, la o tabara de pregatire in domeniul urgentei medicale

19:05, 26.06.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" a anuntat, azi, organizarea la Targu Mures a taberei de vara Basic and Advanced Emergency Training Camp (BAETC), la care pot participa studentii la Medicina si la Asistenta medicala generala din centrele universitare…

Ce facem cu singuratatea? – concluzia unei cercetari științifice

00:00, 25.05.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Un cercetator britanic de la Universitatea din Bath, lectorul Sam Carr, a demarat un proiect prin care a intervievat peste 100 de persoane pentru a ințelege mai bine ce inseamna singuratatea pentru fiecare dintre participanți. Concluzia sa a fost ca singuratatea sta…

Descopera viitorul medicinei și noi invenții pentru sanatate la UMF Cluj Technology Transfer Days 2024

07:36, 14.05.2024 - Comunicat de presa                                                                           Cluj-Napoca, 13 mai 2024 Descopera viitorul medicinei și noi invenții pentru sanatate la UMF Cluj Technology Transfer Days 2024     Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu

Excesul de sare crește riscul de cancer gastric

10:35, 13.05.2024 -  O cauza a cancerului gastric este sarea, avertizeaza cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Viena. La nivel global, cancerul gastric este al cincilea ca frecvența. Cea mai mare prevalența se inregistreaza in Asia, Europa de Est și America Latina. Legatura dintre sare și cancerul de stomac…

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Proiect european pentru screeningul cancerului gastric in parteneriat cu UMF Cluj: „Anul 4.000 de romani sunt diagnosticați”

15:05, 29.04.2024 - Luni, 29 aprilie, s-a lansat programul „TOGAS – in drumul spre screeningul gastric in Uniunea Europeana” in parteneriat cu Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj.


Ce parere ai despre aceasta stire?