Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui râu și îl întreabă pe un polițist care pescuia dacă apa este adâncă...”

Publicat:

Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer baut a intrat cu masina pe terasa unui local public de la intersecția strazilor Victoriei si I.L. Caragiale

16:05, 26.04.2024 - Conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata in stare de ebrietate este ilegala și in același timp periculoasa. Consumul de alcool afecteaza abilitațile necesare pentru a conduce in siguranța, poate determina producerea de accidente rutiere și persoanele depistate in timp ce conduc cu o alcoolemie…

Sentința exemplara in cazul unui șofer care a dat intenționat cu mașina de lux peste mai mulți polițiști

15:35, 15.04.2024 - Doi polițiști din Argeș au fost loviti, cu intenție, de un șofer care s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat. Barbatul a pus in pericol viața agenților și a celor trei copii minori ai sai, aflați in mașina in momentul producerii incidentului.

Anchete la Arad, dupa ce un polițist a fost prins intr-o mașina cu numere false, condusa de un șofer drogat

10:05, 04.03.2024 - Poliția din Arad a deschis o ancheta interna dupa ce un polițist in timpul liber a fost prins in mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este ancheta și la Nadlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina in Romania.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.

Un polițist, reținut dupa ce ar fi cerut 800 de euro de la un șofer: Barbatul a intrat cu mașina in pilonul unui afacerist

12:45, 14.02.2024 - Ofițerii CNA in comun cu Serviciul Protecție Interna și Anticorupție (SPIA) al MAI au reținut in aceasta dimineața un angajat al Inspectoratului de poliție Cimișlia. Polițistul este cercetat intr-un dosar de trafic de influența, dupa ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident.

Ghicitoarea zilei: „Casa roșie este pe strada Galbena. Casa galbena este pe strada Alba. Unde se afla Casa Alba?”. Care este raspunsul

12:41, 01.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Ar trebui sa le impartașești și cu prietenii tai, pentru a le face ziua mai buna.

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.


Ce parere ai despre aceasta stire?