Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghicitoarea zilei: „Casa roșie este pe strada Galbenă. Casa galbenă este pe strada Albă. Unde se află Casa Albă?”. Care este răspunsul

Publicat:

Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Ar trebui sa le impartașești și cu prietenii tai, pentru a le face ziua mai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghicitoarea zilei: „Ce este atat de fragil incat se sparge de fiecare data cand vorbești despre el?”. Care este raspunsul

13:05, 20.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, iți pregatește zilnic cate o ghicitoare interesanta la care sa te gandești. Și pentru astazi ți-am pregatit una. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: „Daca arunci o piatra in Marea Roșie, cum va fi aceasta?”. Sigur nu știi raspunsul

19:40, 16.02.2024 - Este vineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Ce poate fi rupt, dar nu te poți atinge de el?”. Sigur nu știi raspunsul

12:10, 12.02.2024 - Așa cum te-am obișnuit, și in aceasta zi de luni, inceputul saptamanii, ți-am pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari distractive?

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Ce este cea mai buna, cea mai scumpa, cea mai scurta și cea mai dulce?”. Care este raspunsul

14:35, 09.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: „Soricel cu aripioare, poarta numele de floare”. Tu ai idee care este raspunsul?

11:30, 02.02.2024 - Pentru aceasta zi de vineri, caci tot se apropie weekendul cu pași repezi, ți-am pregatit ghicitoarea zilei, dar și alte ghicitori care iți vor aduce zambetul pe buze. Ar trebui sa le impartașești și cu cei mai dragi oameni din viața ta.


Ce parere ai despre aceasta stire?