Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este răspunsul

Publicat:

Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghicitoarea zilei: „Ce este atat de fragil incat se sparge de fiecare data cand vorbești despre el?”. Care este raspunsul

13:05, 20.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, iți pregatește zilnic cate o ghicitoare interesanta la care sa te gandești. Și pentru astazi ți-am pregatit una. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: „Ce fac doi fluturi cand se indragostesc?”. Nu mulți știu raspunsul

20:25, 14.02.2024 - Pentru aceasta zi speciala de Valentine’s Day ți-am pregatit cateva ghicitori care iți vor face seara mai buna. Iata ce intrebari interactive sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!

Ghicitoarea zilei: „Ce poate in același timp: sa mearga, sa se opreasca și sa minta?” Nu mulți știu raspunsul

14:15, 10.02.2024 - Ghicitorile au, de regula, scopul de a starni curiozitatea oamenilor și de-ai scoate din zona de confort, in ceea ce privește gandirea, asta pentru ca, de obicei, primul raspuns care iți vine in minte nu este neaparat cel corect.

Ghicitoarea zilei: „Ce este cea mai buna, cea mai scumpa, cea mai scurta și cea mai dulce?”. Care este raspunsul

14:35, 09.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: "Ce se gasește o data pe minut, de doua ori pe moment și niciodata la o suta de ani?". Care este raspunsul

12:00, 04.02.2024 - Este duminica și cu siguranța și tu vrei sa te relaxezi inainte de inceputul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Casa roșie este pe strada Galbena. Casa galbena este pe strada Alba. Unde se afla Casa Alba?”. Care este raspunsul

12:41, 01.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Ar trebui sa le impartașești și cu prietenii tai, pentru a le face ziua mai buna.

Ghicitoarea zilei: „Ce poate calatori in lume, ramanand in același colț?”. Care este raspunsul

14:25, 29.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi o ghicitoare care te va pune la gandit. Iata ce ghicitori sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!


Ce parere ai despre aceasta stire?