Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Fratele meu stă ore în şir în faţa oglinzii cu ochii închişi”. Gluma care te va face să râzi copios

Publicat:

Este duminica și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva banc-uri tari. Suntem siguri de faptul ca aceste glume iți vor aduce zambetul pe buze. Iata ce glume sa citești in aceasta zi de weekend!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Atacantul pe care Raul Rusescu il vrea la FCSB: „Maine l-aș lua, cu ochii inchiși! Imi place la nebunie!”

12:45, 29.03.2024 - Raul Rusescu, fostul golgheter al celor de la FCSB, și-ar dori sa-l vada la roș-albaștri pe Louis Munteanu, atacantul de 21 de ani imprumutat de Fiorentina la Farul. Campion en-titre cu Farul, Munteanu a fost din nou imprumutat in vara de Fiorentina la Ovidiu. In actuala stagiune, atacantul a marcat…

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Radu Voina, la 50 de ani dupa al patrulea titlu mondial al Romaniei: „Totul a mers șnur, fiecare știa ce are de facut cu ochii inchiși”

20:10, 14.03.2024 - Naționala masculina a Romaniei caștiga in urma cu 50 de ani al 4-lea titlu mondial dupa finala caștigata, 14-12, cu reprezentativa Republicii Democrate Germane. Radu Voina, unul dintre campionii de atunci, a rememorat pentru GSP traseul pana la medalia de aur. ...

Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși. A devenit virala in lume, oamenii sunt uimiți

21:40, 05.03.2024 - Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși. A devenit virala pe tot globul, dar mulți nu reușesc sa o descifreze. Aceasta iluzie optica va poate testa logica și gandirea creativa. Uitați-va cu atenție la imagine de mai sus! Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși […]…

Banc: „Vreau sa ma casatoresc și sa fiu fericit!”. Gluma care te va face sa razi copios

11:55, 25.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi cateva glume tari. Ar trebui sa impartașești aceste bancuri cu cei mai dragi oameni din viața ta, pentru a le face și lor ziua mai buna.

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?