Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amenzi noi pentru români de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligați să facă cu fructele și legumele alterate

Publicat:

Vești proaste pentru romani! Noi amenzi se intrezaresc pentru cei care nu respecta ultimele obligații impuse de catre oficiali. Ce vor trebui sa faca aceștia cu fructele și legumele alterate de la 1 ianuarie? 1 ianuarie 2021 aduce noi amenzi. Obligații in privința fructelor și legumelor alterate Romanii au noi obligații incepand cu 1 ianuarie […] The post Amenzi noi pentru romani de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligați sa faca cu fructele și legumele alterate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenzi pentru romanii care se pozeaza in rapita si nu tin cont de acest detaliu. Politia Rutiera avertizeaza soferii

14:41, 26.04.2024 - In aceasta perioada din an, in anumite zone din țara a aparut rapița, iar mulți au tendința de a sari in lanurile cu rapița și sa faca poze. Numai ca, daca nu știai, autoitațile pot da amenzi pentru romanii care se pozeaza in rapita, iar Politia Rutiera avertizeaza soferii. Mirajul lanurilor de rapița…

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Oamenii care traiesc in orașe iși pierd incet-incet capacitatea de a digera fructele și legumele

17:45, 24.03.2024 - Oamenii care traiesc in orașe iși pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele, reiese dintr-un nou studiu. Acest lucru este cauzat de lipsa de fibre din dietele occidentale industrializate.

Meniu de post pentru o saptamana. Ce poți manca, sanatos și gustos, in fiecare zi

14:01, 14.03.2024 - Postul Paștelui este cel mai mare post de peste an, iar pe langa zilele de rugaciune, mers la biserica și sufletul deschis la fapte bune pe care oamenii trebuie sa il aiba in aceasta perioada, postul inseamna și abținerea de la anumite alimente pe toata perioada de 40 de zile. Creștinii ortodocși se…

Cine sunt romanii care vor primi tichete de Paște de la stat. Anumite categorii sociale vor beneficia de acest ajutor. Pana la ce data pot fi depuse cererile

20:26, 19.02.2024 - Vești bune pentru milione de romani! Anul acesta, de Paște, mai multe categorii sociale vor beneficia de ajutor din partea statului roman. Pana la ce data pot depune cererile cei care vor sa beneficieze de astfel de tichete.

Cum sa ieși la pensie mai devreme, fara penalizari. Ministrul Muncii a facut anunțul pentru viitorii pensionari

09:45, 10.02.2024 - Vești bune pentru pensionari. Minitrul Muncii a abordat unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului, respectiv pensiile. Afla tot ce trebuie sa știi daca vrei sa te pensionezi mai devreme. Anunțul oficial pentru cei care vor sa se retraga din campul muncii. Romanii care vor putea ieși la…

Vești bune pentru pensionari! Cine sunt cei care primesc mai multi bani la pensie in functie de anul nasterii

08:00, 07.02.2024 - Pensionarii au parte de vești bune! Romanii vor primi mai multi bani la pensie, la majorarea din septembrie, in functie de stagiul de cotizare, grupele de munca, dar si de anul nasterii. Iata cine sunt cei ce vor beneficia de aceasta regula!


Ce parere ai despre aceasta stire?