Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Două adolescente au fugit din spital! Dacă le-ai văzut, sună la 112

Publicat:

Politistii timiseni au fost sesizati despre disparitia a doua minore, de 13 si 16 ani, dintr-un spital din Timisoara. In urma cu Articolul ALERTA Doua adolescente au fugit din spital! Daca le-ai vazut, suna la 112 a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferița la spital dupa ce provocat un accident rutier, in zona Dorobanților din Timișoara

19:45, 03.06.2024 - Accident cu o victima, luni dupa-masa, la Timișoara. O șoferița, in varsta de 29 de ani, a intrat cu mașina intr-o alta, condusa de un barbat de 51 de ani. In urma impactului, aceasta a fost ranita și transportata ulterior la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal.

A fugit ca un laș de la locul accidentului. Un șofer a fost prins de polițiștii din Timișoara dupa ce a ranit doi tineri

13:15, 28.05.2024 - Un șofer in varsta de 32 de ani a dat dovada de lașitate dupa ce a provocat un accident rutier in Utvin și a fugit de la fața locului. A ranit doi tineri, pasageri in mașina lui, insa la scurt timp, a revenit la locul accidentului, ridicand autoturismul și modificand locul faptei.

Un tanar motociclist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o mașina in zona stadionului din Timișoara

13:10, 14.05.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit și a ajuns la spital dupa ce o mașina a dat peste el, in apropiere de Stadionul Dan Paltinișanu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

O fetița a ajuns la spital din cauza unui șofer neatent, la Timișoara

18:30, 10.05.2024 - O fetița in varsta de 7 ani a fost ranita dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat, din cauza unui șofer care a virat fara sa se asigure. „Un tanar, in varsta de 23 de ani, a condus o autoutilitara pe Calea Șagului dinspre Șag spre Timișoara, iar la un moment dat a […] Articolul O fetița a ajuns…

A intrat cu scuterul intr-un stalp și a murit la spital

16:20, 04.05.2024 - Politia orasului Borsa a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu ranirea grava a unei persoane. Incidentul s-a produs vineri seara, in jurul orei 20. ”Polițiștii s-au deplasat cu operativitate pe strada Rotundului, iar din primele verificari au stabilit…

Drogul „neobișnuit de puternic” care a bagat Anglia in alerta. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital

07:30, 28.04.2024 - Autoritațile din Anglia sunt in alerta din cauza unui drog „neobișnuit de puternic”. Este vorba despre un sortiment de heroina care a omorat un om și a bagat alți opt in spital. Polițiștii au facut patru arestari și le-au recomandat celor care au consumat drogul sa se adreseze medicilor. Un barbat a…

Accident la ieșire din Moșnița spre Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

20:11, 12.04.2024 - Accident produs vineri dupa-masa, intre Moșnița și Timișoara. O șoferița a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?