Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal la indigo, pe centura orasului Deta

Publicat:

Un tanar și-a pierdut viața și alte doua persoane au fost ranite, luni dimineața, intr-un accident similar celui petrecut in urma cu aproape doua luni, pe centura orasului Deta. Barbatul de 30 de ani se afla la volanul unui microbuz și nu a acordat prioritate unui TIR, la intersecția șoselei de centura cu drumul care duce la Opatița.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neamt: Accident mortal pe DN 15D, la Bozienii de Sus; traficul rutier este blocat

10:10, 03.06.2024 - Un barbat a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in coliziune cu un camion, pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozienii de Sus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘Soferul de pe autoturism este decedat. Traficul este blocat total’, a precizat purtatorul…

Accident mortal in Valcea! Un barbat și-a pierdut viața dupa ce s-a rasturnat cu mașina / FOTO

08:46, 03.06.2024 - In aceasta dimineața un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 7, km 206+850m, in localitatea Brezoi, Valcea. Potrivit primelor informații transmise de oamenii legii, soferul unei mașini a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe partea carosabila.

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident mortal teribil. Un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini

23:46, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea,…

Accident mortal teribil la Sighișoara: o tanara de doar 22 de ani a decedat, iar un baiat de 21 de ani e grav ranit

09:30, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara, informeaza Mediafax. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?