Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit! Cinci oameni au murit după ce un autotren a lovit trei mașini (FOTO)

Publicat:

Accident cumplit. Nu mai puțin de cinci oameni au murit dupa ce un autotren a lovit trei mașini, scrie realitatea.net. Un groaznic accident a avut loc in urma cu cateva ore in din China. Prima coliziune s-a produs intre un autotren cu petrol și un autoturism.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. O femeie ranita dupa ce doua mașini s-au lovit, in intersecția din zona Stadion Cetate

12:35, 22.04.2024 - ACCIDENT rutier la Alba Iulia. O femeie ranita dupa ce doua mașini s-au lovit, in intersecția din zona Stadion Cetate Un accident rutier s-a produs duminica dimineața, in intersecția dintre strada Calea Moților și B-dul Republicii din Alba Iulia. O femeie a fost ranita, dupa un impact intre doua mașini.…

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?