Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ultima discuție dintre Meluță și vărul său. Ce i-a spus soțul Marianei bărbatului înainte să fi plecat în străinătate / VIDEO

Publicat:

Varul lui , zis Meluța, a intervenit in cazul barbatului cu detalii bomba! Barbatul a povestit care a fost ultima discuție dintre ei doi, inainte ca soțul Marianei sa fi plecat in strainatate, in Germania. Iata cum a aratat conversația dintre aceștia!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Varul lui Costel, inregistrare secreta. Ce i-a povestit surorii barbatului disparut in urma cu mulți ani: „Eu atata ii ziceam...”

20:15, 24.04.2024 - Dumitrița are o mulțime de intrebari la care nu gasește raspuns nici la ani buni de cand fratele ei mai mic a disparut. Femeia susține ca totul s-a intamplat in 1997, in timp ce varul lui a declarat ca a disparut in 2000. Ulterior, Ovidiu a venit cu o alta varianta in fața surorii lui Costel.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.

Acces Direct. Ionuț ar fi fost ucis in Germania. Au fost gasite la fața locului acte și diplome care ii aparțin tanarului. Cum ar fi ajuns in strainatate

18:40, 28.03.2024 - Gabriela a aflat, de curand, ca fiul ei, pe care il cauta de trei ani, ar fi murit. Ar fi fost gasit fara suflare intr-o padure, pe drum, acolo unde se afla și un rucsac in care erau mai multe acte ce ii aparțin.

Acces Direct. Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios: „Traiesc in voia Domnului!” / VIDEO

18:20, 20.03.2024 - Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios in care a intrat in luna ianuarie a acestui an. Iata ce declarații a facut tanara la Acces Direct de la Antena Stars, cu privire la situația ei din prezent!

Studii in strainatate pentru elevi si studenti, la The International University Fair

13:51, 16.03.2024 - In zilele de 16 si 17 martie 2024, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul IUF - The International University Fair, elevii si studentii pot aplica si pot fi admisi pe loc la un program de licenta sau masterat in Germania, Olanda, Irlanda, Belgia, Elvet

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.

Greva pe aeroportul din Frankfurt. O mie de zboruri anulate

13:05, 12.03.2024 - Atenționare de calatorie de la Ministerul de Externe pentru Germania. Este zi de greva pe aeroportul din Frankfurt, unde protesteaza insoțitorii de bord de la Lufthansa. Maine vor inceta lucrul cei din Munchen. Compania aeriana estimeaza ca va fi nevoita sa anuleze o mie de zboruri, ceea ce va incurca…


Ce parere ai despre aceasta stire?