Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 „defecte” majore ale brânzeturilor. De ce trebuie consumate cu moderație

Publicat:

 Nu, nu vrem sa va convingem sa nu mai mancați branza. Introducerea acestui aliment in dieta zilnica este corecta, iar consumul in cantitați moderate este benefic pentru starea noastra de sanatate. Aminoacizii esențiali și valoarea nutritiva crescuta sunt argumentele pro. Vrem sa va atragem insa atenția asupra unor „minusuri” pe care le are acest produs și sa argumentam de ce nu trebuie sa constituie baza dietei zilnice. Mai ales daca este vorba de persoane cu colesterol crescut sau obeze ori cu alte mici (sau mari) afecțiuni, dupa cum se va vedea.

Citește și 
Top 10 beneficii…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din ce e facuta, de fapt, branza de oaie din piețe. Inspectorii ANSVSA au confiscat tone de produse și au dat amenzi de peste 700.000 de lei

03:00, 30.04.2024 - Printre altele, comisarii au aflat ca branza de oaie este facuta, de fapt, din lapte praf de vaca. Tone de produse au fost confiscate, in cele aproape 1.000 de controale facute in toata țara. Ca de obicei, reprezentanții ANSVSA au aflat ca nu sunt respectate normele sanitare, in timp ce produsele sunt…

„Cutia neagra” pentru mașini devine obligatorie, in Romania. Ce este și cum se folosește EDR

13:45, 23.04.2024 - Autoritațile europene au decis ca, din vara acestui an, „cutia neagra” pentru mașini sa fie montata obligatoriu pe toate mașinile noi. Iata ce este EDR și cum va fi folosit acest dispozitiv. Pentru a analiza mai ușor cum s-a produs un eveniment rutier, Comisia Europeana a decis sa introduca un nou tip…

De cate ori poți manca oua pe saptamana? Recomandarea specialistului

19:51, 17.04.2024 - Ouale te scapa de foarte multe ori din situația de a nu ști ce sa pui pe masa atunci cand iți dorești sa faci un mic dejun rapid sau sa il incorporezi in diferite mancaruri. Foarte multe persoane aleg sa manance oua tocmai pentru beneficiile lor sau pentru gust, dar și pentru faptul ca sunt foarte versatile…

Pericolul laptelui din cafea. De ce trebuie sa renunți la acest obicei

10:00, 24.03.2024 - Consumul de lapte dupa varsta de 6 ani nu mai este benefic pentru organism. Asta pentru ca o enzima importanta care se ocupa de digestia laptelui dispare.Laptele vine cu calorii și cu o cantitate destul de mare de grasimi, in mare parte nesanatoase, și atunci nu este in avantajul nostru sa ne facem…

Alimentul care are mai puține grasimi decat carnea sau ouale. Mihaela Bilic il recomanda tuturor

21:10, 09.03.2024 - Mulți romani se confrunta cu dificultați cand vine vorba despre consumarea unei mese cu grasimi puține. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul cu conținut de grasimi mai mic decat carnea sau ouale. Ce este recomandat sa mananci, de fapt, pentru a nu-ți pune in pericol sanatatea.…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

15:55, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

14:21, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?