Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De câte ori poți mânca ouă pe săptămână? Recomandarea specialistului

Publicat:
De câte ori poți mânca ouă pe săptămână? Recomandarea specialistului

Ouale te scapa de foarte multe ori din situația de a nu ști ce sa pui pe masa atunci cand iți dorești sa faci un mic dejun rapid sau sa il incorporezi in diferite mancaruri. Foarte multe persoane aleg sa manance oua tocmai pentru beneficiile lor sau pentru gust, dar și pentru faptul ca sunt foarte versatile un diferite mancaruri, fie ca vorbim de prajituri sau anumite combinații de alimente. Cu toate acestea, trebuie sa nu ne abatem nici de la cateva reguli, iar ouale gatite excesiv in ulei, pot atrage dupa sine cantitați de grasimi care nu sunt neaparat cele mai bune pentru organismul nostru.Cate…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție la etichete: un indulcitor, folosit des in prajituri, va pune in pericol sanatatea

00:25, 26.04.2024 - Neotam, cunoscut și ca E 961, un indulcitor utilizat in prajituri, bauturi racoritoare și in guma de mestecat, poate dauna grav sanatații oamenilor, prin slabirea și deteriorarea intestinului, arata un nou studiu, citat de The Guardian. Consumul chiar și al unei cantitați mici de indulcitor neotam poate…

Alimentul nociv pe care și mulți romani il consuma dimineața. Afecteaza memoria, avertismentul dat de medici

09:50, 02.04.2024 - Cel mai nociv aliment, pe care mulți il consuma la micul-dejun. Chiar daca este preferat de o mulțime de oameni, printre care și copii, nu are efecte bune asupra sanatații. Din contra, este asociat de specialiști cu afectarea memoriei. Cel mai periculos aliment, consumat la micul dejun Exista un aliment…

SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice

09:46, 27.03.2024 - In anii ’60, micul dejun a fost proclamat „cea mai importanta masa a zilei”, cu referire la celebrele cuvinte ale nutriționistei americane Adelle Davis, care recomanda .... The post SANATATEA NOASTRA Destramarea a trei mituri despre micul dejun prin intermediul investigațiilor științifice first appeared…

Pericolul laptelui din cafea. De ce trebuie sa renunți la acest obicei

10:00, 24.03.2024 - Consumul de lapte dupa varsta de 6 ani nu mai este benefic pentru organism. Asta pentru ca o enzima importanta care se ocupa de digestia laptelui dispare.Laptele vine cu calorii și cu o cantitate destul de mare de grasimi, in mare parte nesanatoase, și atunci nu este in avantajul nostru sa ne facem…

Deserturi care nu pun in pericol silueta

16:01, 11.03.2024 - Exista deserturi care nu ingrașa? Sau care nu ingrașa atat de tare? Se pare ca da. Nutriționistul Mihaela Bilic vine cu unele precizari legate de consumul alimentelor dulci. Iata ce postat doctorița pe pagina sa de socializare in legatura cu consumul de dulciuri: “Relația noastra cu zaharul este una…

Alimentul care are mai puține grasimi decat carnea sau ouale. Mihaela Bilic il recomanda tuturor

21:10, 09.03.2024 - Mulți romani se confrunta cu dificultați cand vine vorba despre consumarea unei mese cu grasimi puține. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul cu conținut de grasimi mai mic decat carnea sau ouale. Ce este recomandat sa mananci, de fapt, pentru a nu-ți pune in pericol sanatatea.…

Ce sa presari in tigaie, inainte sa pui ouale. Gustul va fi diferit, va avea mai multa aroma

10:41, 09.03.2024 - Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zile. Majoritatea romanilor prefera sa consume oua prajite, dar mulți nu știu ce sa presare inainte in tigaie pentru un gust mai aromat. Iata sfaturile date de gospodinele cu experiența! De ce sa adaugi faina la ouale prajite Romanii adora sa…

Produse retrase de la vanzare de Lidl, consumul poate afecta sanatatea

17:11, 08.02.2024 - ANSVSA a anunțat ca rețeaua Lidl retrage de la raft produse care nu sunt conforme și pot prezenta pericol pentru sanatate. Primul produs este un sos „American Dip KFC”, la borcan de 325 g. Problema cu acest produs este prezența alergenului gluten din faina de grau, care nu este menționat pe eticheta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?