Russenart Communications - Stiri si informatii despre Russenart Communications | prima pagina Ultima actualizare: 02:21:04, 02.05.2024
09:41, 18.03.2021
Reţetă: Turtiță de post
Turtiță de post – rețetă Ingrediente: 1 kg făină Gold Maya; 30 gr drojdie; 1 lingură sare; 1 lingură ulei; 500 ml apă Mod de preparare: Se amestecă făina Gold Maya cu drojdia, sarea si uleiul, adaugând din când…
22:36, 30.06.2019
Balmoşul din Maramureş devine tot mai cunoscut peste hotare
Balmoşul tradiţional din Maramureş se face la ceaun, afară, în curtea casei, dar se poate realiza şi în bucătăriile moderne. Reţetă tradiţională de balmoş fost primită de la Complex Lostriţa, Baia Mare (Maramureş)…
17:03, 14.08.2018
Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
13:54, 06.07.2018
Reţetă germană: Măr în foietaj
Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…
09:16, 18.06.2015
Rețetă franțuzească: Piept de rață în sos de portocale
Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie…
12:05, 30.05.2015
Burger de vită cu chiflă din aluat cu ceapă şi muguri de pin
Ingrediente· Carne de vita tocata· Chifla din aluat cu ceapa si muguri de pin (facuta in casa)· Cartofi – 3 buc.· Ceapa – 1 buc. · Ciuperci – 3 buc.· Branza Cedar – o felie· bacon – o felie· rosii· maioneza · mustar·…
23:05, 21.05.2015
Alimentatia la 40 de ani: 10 motive sa consumi hrișcă
Material realizat in cadrul campaniei de informare si crestere a respectului de sine a femeilor &rdquoFrumusetea la 40 de ani&rdquo proiect derulat in perioada martie 2015 &ndash februarie 2016 de Russenart Communications…
09:15, 05.05.2015
Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte
Ingrediente- antricot de vită 350 g- roșii cherry 100 g- salată verde 30 g- unt 20 g- rozmarin - sare - piper - ulei de măsline - ardei iute 5 g Mod de preparareAntricotul de vită se crestează și se condimentează…
00:00, 20.04.2015
GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean
Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie…
10:25, 18.04.2015
File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean
Ingredientel 200 g. file de sibasl 100 g. spaghetti l 5 g. pulpă de măsline klamata l 20 g. pulpă de roșie l ulei de măsline l 100 ml zeamă de lămâiel 2 g. caperel 2 bucăți ardei iute l …
12:25, 01.04.2015
Sarmale din legume și carne de pui, la cuptor
Ingrediente 10 porțiil 1 kg pulpe puil 500 g. roșiil 300 g. morcovil 500 g. ceapăl 500 g. dovlecell 500 g. ardei grasl 500 g. conopidăl 1,5 kg. varză muratăl Sare, piper - după gust Mod…
09:40, 22.03.2015
Campania ”Frumusețea la 40 de ani”
În  perioada martie 2015 &ndash februarie 2016 Russenart Communications în parteneriat cu Hebra Dermatologie i Pirifan Distribution deruleaz campania educaional de informare i cretere a respectului…
16:10, 17.03.2015
Rețetă românească: Taci și înghite
Ingrediente: mălai - 1 kg, unt – 250 g, lapte – 2 l, cașcaval afumat – 300 g, brânză de burduf - 300 g, cârnăciori - 500 g, ouă - 6 buc, mozarella - 300 g, smântână – 900 ml.Mod de preparare: Se fierbe mălaiul…
07:40, 17.03.2015
Taci și înghite - reteta românească
Reeta româneasc &rdquoTaci i înghite&rdquo face parte din a 2a ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice Russenart…
00:01, 12.03.2015
Reţete delicioase pentru pofticioşi Chifteluțe la cuptor
Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie…
11:30, 11.03.2015
Chifteluțe la cuptor - rețetă românească
Reeta Chiftelue la cuptor face parte din a 2a ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice Russenart Communications în…
09:40, 11.03.2015
Rețetă românească: Chifteluțe la cuptor
Ingrediente: l Pulpe de pui - 1 kgl ceapă albă - 3 bucăți mediil usturoi - 6 căpățînil dovlecel - o jumătatel marar - 3 legăturil oua - 2 bucățil ciuperci - 200 g.l psyllium - 1 lingurițăl quinoa - 2 linguril sare…
20:00, 07.02.2015
Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare) - reteta italiana
Reeta italian &rdquoPlatou din fructe de mare cu biban&rdquo face parte din a doua ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice…
09:20, 08.12.2014
Reţetă: Saramură boierească de crap
Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…
09:45, 25.11.2014
Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite
Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…
11:05, 19.11.2014
Rețetă oltenească: Mâncare de limbă de porc cu praz și măsline
Reteta "Mâncare de limbă cu praz și măsline" este folosită în Oltenia și preparată la restaurantul Celebration Garden, în cadrul Campaniei "Descoperă tradițiile culinare românești!". Ingrediente: 300 g limbă de…
10:45, 11.11.2014
Rețetă oltenească: Sarmale în dovleac
Ingrediente: 1 dovleac, 2 cârnăciori semiafumați, 300 g costiță afumată sau kaizer, 500 g carne tocata (3/4 porc și 1/4 vita), 100 g orez cu bob rotund, 1 pungă de mălai Gold Maya, 3 cepe, bulion, sare și piper,…
23:55, 07.11.2014
Arhanghelul Mihail - traditii si obiceiuri
Traditii si obiceiuri identificate si promovate în cadrul campaniei de comunicare online &rdquoCultura si tainele painii&rdquo derulate de Russenart Communications si Gold MayaMaine 8 noiembrie 2014 se sarbatoreste…
13:15, 05.11.2014
Reţetă mediteraneană: Panna Cotta cu fructe de pădure
Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia. Ingrediente: smântână dulce, lapte, zahăr, 1 baton de vanilie, puțin sos de fructe de padure. Mod de preparare: se încălzesc într-o…
10:50, 31.10.2014
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi
Reteta moldoveneasca &ldquoCotlet de porc cu mamaliguta si cartofi&rdquo face parte din a doua editie a programului de educatie culinara &ldquoDescopera tradiiile culinare romaneti!&rdquo derulat de agenia de relaii…
11:15, 30.10.2014
Rețetă moldovenească: Cotlet de porc cu mămăliguță și cartofi
Reţeta “Cotlet de porc cu mămăliguță și cartofi” este folosită în satele din Moldova de peste Prut, fiind (probabil) împrumutată din bucătăria georgiană și adaptată la bucătăria tradițională moldovenească. Rețeta…
10:21, 08.10.2014
Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
11:06, 26.09.2014
Topchit - reteta veche din Moldova
Reteta veche Topchit face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul…
10:30, 19.09.2014
Coastă de porc friptă la grătar - reţetă germană
Reeta german Coast de porc fript la grtar face parte din programul de educaie culinar 50 de sptmani n buctriile lumii derulat de agenia de relaii publice Russenart Communications n parteneriat cu brandul Arpis…
09:39, 19.09.2014
Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar
Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…