Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:13, 28.01.2020

TOP 10 preparate gustoase ale ascultătorilor VIRGIN! – LA MASĂ, cu Fereșteanu și Liza!

Au șanse să-și transforme cel mai ascultat show de seară din București în cel mai gustos late night din FM. În cea  mai nouă rubrică din emisiunea lor, , gașca lizestenilor trebuie să-și împartă cina nu doar cu…




13:38, 28.01.2020

Organizatorii galei Oscar adoptă meniuri vegetariene şi fără sticle din plastic

Preparatele ce vor fi servite la evenimentele ocazionate de gala premiilor Oscar din acest an vor fi aproape în întregime vegetariene, au anunţat luni reprezentanţii Academiei de film americane (AMPAS), confirmând…




06:53, 28.01.2020

Cum se prepară în casă detergentul prietenos cu ţesăturile sensibile. Reţeta folosită de restauratorii de textile

Anumite obiecte pe care le deţinem, dar de care ne dorim să ne şi putem bucura, nu le putem curăţa folosind detergenţii obişnuiţi. Iată cum prepară profesioniştii detergentul blând cu ţesăturile.




06:47, 26.01.2020

Cum se prepară tortul cu cătină şi fistic. Desertul inedit care îţi va surprinde invitaţii

Un desert aparte şi deloc dificil de pregătit, tortul cu cremă de cătină şi fistic va fi cu siguranţă o surpriză plăcută pentru invitaţii dumneavoastră în orice ocazie. Iată mai jos de ce ingrediente aveţi nevoie…




04:34, 26.01.2020

Cea mai simplă ciorbă acră. Reţeta care îţi va garanta un preparat delicios

O mâncare nelipsită în zilele de iarnă din din gospodăriile ţărăneşti din Ardeal, ciorba acră cu cârnaţi, este un preparat care necesită doar câteva ingrediente şi care se prepară fără prea mult efort.




16:49, 24.01.2020

Cum se prepară delicioasa plăcintă georgiană cu brânză, Khachapuri

Khachapuri este un tip foarte interesant de plăcintă, a cărei reţetă provine din bucătăria georgiană. Preparatul final este un aluat pufos care se combină excelent cu multă brânză, unt şi ouă.




10:24, 24.01.2020

Românii consumă de 2 ori mai mult unt decât în 2010. Cum s-a transformat bucătăria românească în 10 ani

Românii consumă de 2 ori mai mult unt decât în 2010. Cum s-a transformat bucătăria românească în 10 ani Românii mănâncă de două ori mai mult unt decât în 2010. Inspirați din marile bucătării internaționale, am…




08:03, 24.01.2020

Românii consumă de două ori mai mult unt decât în 2010. Cum s-a transformat bucătăria românească în ultimul deceniu

Românii consumă de două ori mai mult unt decât în 2010. Cum s-a transformat bucătăria românească în ultimul deceniu Românii mănâncă de două ori mai mult unt decât în 2010. Inspirați din marile bucătării internaționale,…




14:27, 22.01.2020

(Publicitate) Preparatele se livrează rapid și corect cu consumabilele de catering potrivite

Pe măsură ce modul de viață al oamenilor s-a schimbat, de la un an la altul, așa s-au schimbat și obiceiurile și nevoile lor. Astfel, toți cei care un un loc de muncă cu program de dimineața până seara, de luni…




08:14, 21.01.2020

Cum se prepară prăjitura Pavlova, unul dintre cele mai contrastante deserturi: crocant, cremos, dulce şi acrişor

Prăjitura Pavlova a fost denumită după Anna Matveyevna Pavlova, o celebră balerină şi coregrafă din Rusia. Desertul a fost creat chiar în timpul turneului său din Noua Zeelandă şi Australia, în 1929.




11:19, 20.01.2020

Volkswagen Multivan facelift, preparat de ABT Sportsline: suspensie Bilstein și versiuni cu ...

În prima parte a anului trecut, Volkswagen a lansat Multivan facelift. Modelul constructorului german a primit mici modificări la nivel estetic, un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și o versiune electrică…




09:04, 20.01.2020

Rețetă simplă și rapidă de Tartar din ton roșu cu avocado, sfeclă roșie și rodie. O combinație reușită de gusturi într-un preparat simplu.

Rețeta lui Vlăduț de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani este una simplă și tare gustoasă, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor: Tartar din ton roșu cu avocado, sfeclă roșie și rodie.




18:08, 17.01.2020

Alertă de gripă aviară. Atenționări DSP Alba pentru locuitori. La ce trebuie să fie atenți când prepară hrana

Direcția de Sănătate Publică Alba (DSP Alba) a transmis atenționări pentru locuitori, ca urmare a apariției gripei aviare la o fermă de păsări din județul Maramureș, dar și a confirmării prezenței virusului H5N8…




09:15, 17.01.2020

Un nou restaurant, în Buzău | Preparate tradiționale, livrări la domiciliu

Deschiderea unui restaurant nu este o misiune usoară. Sunt o mulțime de aspecte de analizat, însă atunci când dorințele clienților sunt puse pe primul loc, când reușești să pui în farfurie mâncarea cu gust de acasă,…




06:25, 17.01.2020

Cum se prepară acasă tinctura de sunătoare, un remediu excelent pentru  meteosensibilitate şi tulburări de somn

Deşi nu grăbeşte adormirea, sunătoarea ajută la îmbunătăţitea calităţii somnului şi, în plus, printre multe alte calităţi, este benefică celor care suferă din cauza vremii mohorâte, cu ceaţă şi lumină puţină.




00:32, 11.01.2020

Ce poţi face cu cojile de portocale? Un spray natural de împrospătare! Cum se prepară

Obişnuieşti să consumi citrice, mai ales în sezonul rece, astfel că ai tot timpul la îndemână coji de portocale, lămâi, grepfruit? Nu le arunca! Ele pot deveni un spray 100% natural, fără chimicale, numai bun să-ţi…




04:18, 10.01.2020

Cum se prepară inedita plăcintă cu gem de căpşuni şi fistic. Ingredientele care dau savoare desertului

Dacă doriţi să vă surprindeţi plăcut invitaţii cu un desert original şi uşor de făcut, atunci plăcinta cu gem de căpşuni şi fistic poate fi o soluţie foarte bună. Aflaţi din materialul de mai jos cum se prepară…




01:37, 10.01.2020

Vrei un profit mare în 2020? Prepară și vinde shaorma!

Preparatele de tip gyros și shaorma descoperite de foarte mulți români pe scară largă mai ales după anii 1990, sunt cunoscute în lume de mai bine de un mileniu. Nu doar că sandvișurile gyros sunt delicioase, dar…




13:24, 09.01.2020

CEA MAI UȘOARĂ DIETĂ. Slăbești 4 kilograme pe săptămână

Acest regim are la baza trei etape care trebuie respectate cu strictete. Prima etapa este pregatirea si tranzitia, a doua etapa este perioada propriu-zisa de slabire, iar a treia este revenirea. Dieta poate fi…




06:28, 09.01.2020

Cum poţi prepara acasă un spray cu echinaceea pentru dureri în gât

Se ştie că echinaceea sporeşte rezistenţa naturală a organismulului prin susţinerea funcţiilor imunitare. Planta este eficientă mai ales în caz de infecţii bronşice şi respiratorii, dureri în gât sau infecţii bucale.




01:25, 07.01.2020

Reţete de supe uşoare - Cele mai delicioase preparate gata în mai puţin de 35 de minute

Odată cu încheierea sezonului de sărbători simţi nevoia de a mânca mai sănătos şi preparate uşoare? Ei bine, îţi venim în ajutor cu câteva reţete de supe, pe care e musai să le încerci.




15:23, 05.01.2020

lauraadamache.ro: Pui Cacciatora (pui vanatoresc)

Pui Cacciatora pui vanatoresc este o mancare simpla si delicioasa din bucataria italiana. Denumirea italiana este Pollo alla cacciatora, daca ajungeti in Italia si vedeti in meniul restaurantelor acest preparat,…




05:15, 01.01.2020

Cum se prepară „Vasilopita“, prăjitura Sfântului Vasile, cea care arată cine are noroc în noul an

Noul an începe cu sărbătoarea închinată Sfântului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanţi ierarhi şi teologi ai Bisericii, cel care a pus bazele asistenţei sociale creştine, prin înfiinţarea „vasiliadelor”.




06:25, 31.12.2019

Reţeta inedită a vechilor sarmale moldoveneşti. Cum s-au îndrăgostit suedezii de acest preparat

Gospodinele din satele cu tradiţie ale judeţului Botoşani deţin secretul unor sarmale făcute ca pe vremea bunicilor. Sunt asemănătoare celor cunoscute şi astăzi, dar au ingrediente şi metode de preparare uşor diferite.…




06:24, 31.12.2019

Superstiţii de Anul Nou, povestite de etnografi. Ce preparat alimentar trebuie să lipsească de pe masa de Revelion

Etnografii din Dobrogea ne povestesc care sunt superstiţiile de Anul Nou din satul tradiţional românesc. Una dintre ele este despre un anumit fel de carne care nu trebuie să se afle pe masa de Revelion, din cauza…




13:18, 30.12.2019

Cum petrecea Nicolae și Elena Ceaușescu trecerea dintre ani. Câteva preparate nu lipseau niciodată de pe masa de Revelion

Perioada comunistă nu a fost una neapărat fericită pentru cei ce au trăit în acele vremuri. Sărbătorile de iarnă nu erau cum sunt astăzi, însă soții Ceaușescu mereu au trăit pe picior mare. 




21:19, 29.12.2019

Preparatul pe care Gina Pistol îl gătește pentru Smiley. „Cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant”

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Puțini sunt însă, cei care știu că vedeta petrece mult timp în bucătărie, pentru a găti preparatele preferate ale celor dragi.  Iubita lui Smiley…




19:59, 29.12.2019

De ce trebuie să mănânci pește în noaptea de Revelion. Cele mai simple preparate pe care le poți încerca 

Se spune că cine mănâncă peşte în noaptea de Revelion, se va strecura tot anul printre griji şi probleme. O superstiţie care a devenit tradiţie în rândul românilor. Aşa că nu e de mirare că astăzi a fost forfotă…




13:08, 29.12.2019

Istoria mămăligii

Mămăligă la români sau polenta la italieni și mexicani, acest preparat a cucerit de-a lungul timpului popoare din diverse colțuri ale lumii, fiind adaptat gusturilor locale. Cui nu-i plac sarmalele aburinde sau…




04:49, 29.12.2019

Cum se prepară în câteva minute cel mai savuros piure de castane

Castanele comestibile sunt bogate în vitamina C, B6 şi E, dar şi glucide cu absorbţie lentă, potasiu şi acid linoleic (substanţă care reduce colesterolul şi previne bolile). De asemenea, dieta cu castane, consumate…