Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară tortul cu cătină şi fistic. Desertul inedit care îţi va surprinde invitaţii

Publicat:

Un desert aparte si deloc dificil de pregatit, tortul cu crema de catina si fistic va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru invitatii dumneavoastra in orice ocazie. Iata mai jos de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara acest tort inedit.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Cat costa cafeaua, ceaiul sau desertul zilei la cel mai inedit local din București. Platești cat vrei și faci și o fapta buna

16:21, 26.02.2024 - Ai auzit vreodata despre localul SanThe din București? Este poate cel mai inedit dintre toate cate ai vazut. Te poți bucura de o ceașca de cafea, ceai sau fresh de portocale sau grepfrut și de desertul zilei, iar la final platești cat vrei. Sau cat te lasa inima. Ce se intampla cu suma pe care […] The…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?