Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi înnorată și răcoroasă în Moldova: Meteorologii prognozează ploi slabe și temperaturi scăzute

Publicat:
Zi înnorată și răcoroasă în Moldova: Meteorologii prognozează ploi slabe și temperaturi scăzute

Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitatea de precipitații va ramane scazuta pe parcursul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer noros și temperaturi scazute: Meteorologii ne avertizeaza pentru o zi uscata și racoroasa

07:16, 19.02.2024 - Astazi, vremea in Moldova se menține predominant noroasa, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru intreaga țara.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?