Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme predominant înnorată astăzi: Meteorologii anunță o zi uscată cu temperaturi în creștere

Publicat:
Vreme predominant înnorată astăzi: Meteorologii anunță o zi uscată cu temperaturi în creștere

Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?