Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Valentin Sanfira și soția lui, Codruța, au aniversat un an de la cununia religioasă. Ce planuri au cei doi: „Noi ne bucurăm de...” / VIDEO

Publicat:

și soția lui, Codruța, au aniversat de curand un an de cand au devenit soț și soție in fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au casatorit pe 15 octombrie, iar de atunci sunt mai fericiți ca niciodata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce relație are in prezent Claudia Patrașcanu cu Gabi Badalau. Cum se ințeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO

23:00, 29.04.2024 - In aceasta seara, in emisiunea Xtra Night Show, Claudia Patrașcanu a avut o intervenție telefonica și a vorbit despre relația pe care o are in prezent cu Gabi Badalau. De asemenea, vedeta a spus și cum a ajutat-o credința in Dumnezeu de-a lungul timpului.

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

Ionuț Cercel iși sarbatorește soția. Ce urare speciala i-a facut Sabinei: „De fericire ne bucuram unul de altul”

09:40, 09.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel și asta pentru ca artistul o celebreaza pe soția lui. Cu ocazia acestei zile extrem de speciala, artistul i-a facut o urare emoționanta Sabinei. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare pentru partenera lui de viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?