Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voltaj le-a oferit fanilor pe plajă ochelari în formă de inimioară

Publicat:

a fost Sambata invitata in studioul SummerKiss din Costinești. Artiștii au cantat in fața a sute de Kissomani pe plaja și le-au facut cadouri fanilor. cititi mai departe

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Riscurile alcoolului la plaja: deshidratare, leșin, accident vascular, inec. Cum sa bei prudent, daca nu te poți abține

10:05, 17.05.2024 - Deși e tentant și poate parea distractiv, consumul de alcool in apropierea apei și sub un soare arzator vine cu unele riscuri reale de siguranța. Yahoo Life a publicat sfaturile unor experții in sanatate pentru a evita deshidratarea, bolile cauzate de caldura și accidentele.

„Are Ten Hag argumente pentru a ramane la United?” » Opinie ferma la Premier GSP: „Nu are nicio treaba! O injurie adusa fanilor”

17:20, 10.05.2024 - Ion Alexandru, comentator sportiv, crede ca Erik ten Hag (54 de ani) are zilele numarate pe banca lui Manchester United. Olandezul mai are un an de contract, dar rezultatele din acest sezon ar putea conduce la incheierea prematura a mandatului pe „Old Trafford”. ...

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Primaria Constanta si CLC vor terenul de la Cazino Sud, vandut Mehmetoglu SRL! Judecatorii spun ca pe suprafata respectiva se gaseste nisip“, deci terenul este plaja - bun inalienabil (MOTIVARE)

17:05, 17.04.2024 - Decizia initiala de returnare a terenului in proprietatea statului a fost luata de Tribunalul Constanta, dar Municipiul Constanta prin Primar si Consiliul Local Constanta au atacat aceasta hotarare in apel, la Curte. Potrivit deciziei Curtii de Apel Constanta, compania Mehmetoglu SRL, care a cumparat…

Parlamentarul care a sapat o piscina in mijlocul plajei. A dislocat sute de tone de nisip pentru construcția de lux

13:10, 05.04.2024 - Constantin Alin Bucur, deputat in perioada 2012 – 2016 a excavat prin intermediul firmei sale sute de tone de nisip din stațiunea Mamaia pentru a-i face loc unei piscine ingropate chiar in mijlocul acestei plaje de 16.500 de metri patrati, care a fost inchiriata inca de anul trecut de la Apele Romane.BC…

Patronul Rapidului, mesaj pentru suporteri inaintea meciului cu Universitatea Craiova – Liderul fanilor ramane in arest

17:41, 28.03.2024 - Euforia victorie categorice cu FCSB a fost ștearsa inaintea intrarii in play-off, dupa ce președintele Daniel Niculae și liderul suporterilor rapidiști, Liviu Ungurean, au fost ridicați in „Dosarul Pyro”.

Fara plaja in aceasta vara, la Mamaia? E dezastru, dunele de nisip depasesc un metru

13:45, 11.03.2024 - Dupa reamenajarea plajelor din celebra stațiune Mamaia, mulți turiști au fost nemulțumiți de modul in care autoritațile au decis aceste reamenajari. Se pare ca dezatrul este cu mult mai mare, iar in acest sezon estival, romanii ar putea sa ramana fara plaja in aceasta vara, la Mamaia.


Ce parere ai despre aceasta stire?