Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limită cu ultima clasată – Duel spectaculos cu trei eliminări

Publicat:
VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limită cu ultima clasată – Duel spectaculos cu trei eliminări

FCSB s-a detașat la zece puncte de principalele urmaritoare, dupa victoria de pe teren propriu in fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, in runda a XXVII-a a SuperLigii. Meciul nu a fost insa lipsit de incidente.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO ​SuperLiga: Universitatea Cluj invinge ultima clasata și e foarte aproape de calificarea in play-off

16:40, 03.03.2024 - Universitatea Cluj a obținut trei puncte foarte importante in lupta pentru un loc de play-off, echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau impunandu-se in fața formației FC Botoșani, scor 1-0, in penultima etapa din sezonul regulat al SuperLigii.

VIDEO SuperLiga: Universitatea Craiova, victorie cu Petrolul dupa un meci spectaculos

20:35, 29.02.2024 - Universitatea Craiova a reușit cea de-a doua victorie consecutiva, 3-2 pe terenul Petrolului Ploiești, in runda cu numarul XXVIII a SuperLigii. Oltenii iși consolideaza locul al patrulea al clasamentului.

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie in fața campioanei – Ardelenii, pe loc de play-off

20:30, 28.02.2024 - Universitatea Cluj a facut un pas spre calificarea in play-off, dupa victoria la limita obținuta pe teren propriu in fața Farului Constanța, scor 1-0, in runda cu numarul XXVIII a SuperLigii.

FCSB – FC Botosani: 3-2. Victorie pentru echipa lui Becali dupa un meci cu trei eliminari

22:06, 25.02.2024 - FCSB – FC Botosani: 3-2. Victorie pentru echipa lui Becali dupa un meci cu trei eliminari Meci strans astazi pe Arena Naționala, in cadrul etapei 27 a SuperLigii de fotbal din Romania, intre FCSB, liderul fotbalului romanesc și FC Botosani, “Lanterna roșie” a primei divizii de fotbal, finanțata de Valeriu…

Superliga: Sepsi OSK Sf Gheorghe și U Cluj ajung la cate 5 meciuri fara victorie

16:56, 25.02.2024 - Sepsi OSK Sf Gheorghe și Universitatea Cluj și-au imparțit duminica punctele in etapa a 27-a a Superligii, remizand 0-0, pe Sepsi Arena. Daniel Popa putea aduce victoria studenților in minutele de prelungire, cand a ratat singur cu portarul. In minutul 82, gazdele au solicitat un penalty, neacordat,…

VIDEO SuperLiga: Campioana Romaniei iși consolideaza locul de play-off, dupa o victorie la limita

19:36, 19.02.2024 - Farul Constanța a mai facut un pas important pentru calificare in play-off, dupa victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in penultima partida a etapei cu numarul 26 a SuperLigii.


Ce parere ai despre aceasta stire?