Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Publicat:

Vanessa Țone, fosta concurenta la inima Burlacului și-a gasit fericirea in brațele unui barbat aratos. Aceasta s-a afișat cu el la nunta surorii sale și au bifat o apariție demna de laude. Rochia blondei a atras toate privirile.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat relația dintre Bia și doamna Anina, dupa emisiunea Mireasa. Fosta concurenta, in vizita la soacra ei / VIDEO

21:30, 25.02.2024 - Dupa ce, in timpul competiției, nu s-au ințeles atat de bine, Bia și doamna Anina au o relație mult mai buna. Fosta concurenta a fost in vizita la soacra ei, care s-a angajat la o librarie. Cat de bine se ințeleg in prezent.

Iuliana Pepene și iubitul au plecat in vacanța. Ce destinație exotica a ales de aceasta data fosta concurenta de la America Express / FOTO

16:15, 08.02.2024 - Iuliana Pepene și iubitul sau, Alex Roman, au plecat in vacanța. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 și partenerul ei au dat temperaturile scazute din Romania și au ales sa se relaxeze, la inceputul lunii februarie 2024, pe o insula exotica. Iata ce destinație exotica a ales de aceasta data fosta…

Xtra Night Show. Cum a gestionat iubitul Iuliei Albu comentariile negative cu privire la comportamentul lui din America Express. Fosta concurenta a fost incurajata de fani sa se desparta de Mike

22:40, 01.02.2024 - America Express nu a fost deloc o experiența ușoara pentru Iulia Albu și iubitul ei, asta pentru ca, pe langa provocarile zilnice, au ajuns sa se și certe, iar mai apoi la desparțire. Chiar și așa, cei doi spun ca relația lor nu a avut de suferit, din contra, i-a ajutat sa devina și mai puternici.


Ce parere ai despre aceasta stire?