Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ursula von der Leyen, aşteptată să-şi anunţe candidatura la un nou mandat: „Ar fi un semn bun pentru Europa”

Publicat:

, Ursula von der Leyen, se pregateste sa-si anunte dorinta de a candida pentru un nou mandat, a anticipat marti un responsabil al partidului conservator german din care provine.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ursula von der Leyen, desemnata la Bucuresti candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia CE

14:45, 07.03.2024 - Ursula von der Leyen a castigat la Bucuresti nominalizarea oficiala din partea popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar. Candidatura ei a fost aprobata cu 400 de voturi pentru si 89 impotriva, scrie observatornews.ro.

Congres PPE: Ursula von der Leyen a fost desemnata candidata popularilor europeni pentru presedintia CE

14:06, 07.03.2024 - Actuala presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost desemnata joi, la Congresul PPE de la Bucuresti, candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar. Candidatura ei a fost aprobata cu 400 de voturi pentru si 89 impotriva, din cele 489 de voturi valabil…

Ursula von der Leyen, la Kiev: Suntem aici pentru a va spune ca Europa va continua sa fie alaturi de voi atat timp cat va fi necesar

17:50, 24.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, venita sambata la Kiev la implinirea a doi ani de lansarea invaziei ruse in Ucraina, a promis acestei tari mai mult sprijin din partea UE, inclusiv munitii si investitii in industria de aparare, intr-un discurs rostit la o ceremonie desfasurata la…

Primarul Clujului o lauda pe Ursula von der Leyen: „Merita un nou mandat” / Ce a spus de Rusia și George Simion

11:30, 20.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, germanca Ursula von der Leyen, a anuntat luni la Berlin, intr-o reuniune a Uniunii Crestin Democrate (CDU, centru-dreapta), a carei membra este si care o sustine, ca va candida pentru un nou mandat.

Ursula von der Leyen a anuntat ca va candida pentru inca un mandat la conducerea Comisiei Europene

17:00, 19.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni ca va candida pentru inca un mandat in acest post, candidatura confirmata de formatiunea sa politica germana Uniunea Crestin-Democrata (CDU), relateaza agentiile AFP, Reuters si EFE.

Ursula von der Leyen și-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene

14:30, 19.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni ca va candida pentru un nou mandat in acest post, candidatura confirmata de formatiunea sa politica germana, Uniunea Crestin-Democrata (CDU).

Ursula von der Leyen, care vrea un nou mandat la CE, sustine ideea unui comisar pentru Aparare

16:45, 15.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine ideea numirii unui comisar european al Apararii, anunta joi un purtator de cuvant al CE, in contextul in care Uniunea Europeana isi consolideaza capacitatile militare din cauza razboiul din Ucraina, relateaza News.ro.

Ursula von der Leyen urmeaza sa-si anunte luni candidatura pentru un nou mandat la conducerea Comisiei Europene

21:15, 13.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se pregateste sa-si anunte dorinta de a candida pentru un nou mandat, a spus marti un responsabil al partidului conservator german din care provine, citat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?