Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la pescuit. Un tânăr a murit înecat în balta Săruleşti

Publicat:

Pompierii militari au intervenit in acest caz cu un autocamion, o barca pneumatica de salvare si o cange. Operatiunile de cautare - salvare s-au desfasurat timp de aproximativ o ora si 30 de minute, echipajul de pompieri gasind trupul neinsufletit al persoanei inecate, pe care au l-au scos pe mal si l-au predat unui echipaj de politie. Organele abilitate urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care Ionut O. si-a pierdut viata. Se pare ca tanarul, spun martorii, a alunecat in apa si pentru ca nu stia sa inoate a fost inghitit in adancuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman in varsta de 23 de ani a murit sufocat, intr-un container. Ionut s-a stins din viața de Paște, in Italia: "Visa sa-si faca o casa..." / FOTO

14:30, 08.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un tanar in varsta de 23 de ani! Ionuț a murit de Paște, in Italia, dupa ce a ramas blocat intr-un container plin cu haine și s-a sufocat. Avea toata viața inainte, iar visul lui era sa iși construiasca o casa.

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata. Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu

10:50, 04.05.2024 - In aceasta noapte, in jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați sa intervina pe strada Independenței din municipiul Caransebeș, acolo unde a avut loc un incendiu intr-o garsoniera situata la parterul unui imobil tip P+1. La fața locului s-au deplasat, in cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului…

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.


Ce parere ai despre aceasta stire?