Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie fĒrĒ margini în Sebi"! O tânĒrĒ dansatoare a murit, dupĒ ce a le"inat pe scenĒ

Publicat:

Durere cumplitE in familia Dianei, o tanErE de 35 de ani care a murit, dupE ce a le"inat pe scenE in timp ce dansa cu so:ul ei. Totul s-a intamplat vineri, in Casa de CulturE din Sebi", jude:ul Arad.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Arad: Un barbat de 74 de ani a murit pe DN 7

16:45, 11.04.2024 - Un tragic accident rutier a avut loc joi pe DN 7 in județul Arad, implicand un autoturism și doua autoutilitare. In urma impactului, un barbat in varsta de 74 de ani și-a pierdut viața. Evenimentul tragic s-a desfașurat la Radna, iar autoritațile desfașoara investigații pentru a stabili circumstanțele…

A murit Emeric Jenei

14:31, 04.04.2024 - Fostul mare antrenor al Romanei avea 87 de ani și este considerat cel mai mare antrenor al Romaniei si singurul care a castigat un trofeu european cu o echipa din Romania. Acesta a castigat Cupa Campionilor in 1986 cu Steaua, dupa finala istorica de la Sevilla. Emeric Jenei s-a nascut la 22 martie 1937,…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?